Food & Drinks

McDonalds hack voor gratis McNuggets: TikTokker heeft dé oplossing

mcdonalds hack gratis mcnuggets

Als Nederlanders zijnde houden we natuurlijk van deals om geld te besparen. Wat als we je zouden vertellen dat er een McDonalds hack bestaat waardoor je gratis Mcnuggets kan krijgen? Oké, het is misschien geen deal – maar het zorgt er wel voor dat je meer eten krijgt voor je geld.

McDonalds gratis McNuggets hack

Dus de volgende keer als je na een avondje uit strompelend op zoek bent naar voedsel, en toevallig een McDonalds tegen het lijf loopt, weet je wat je te doen staat. De hack komt oorspronkelijk van TikTokker Ashley Osbourne, die op het platform bekend staat als @ozzy_on_a_mission.

Inmiddels is de video zes miljoen keer bekeken, en wij begrijpen waarom. Hij laat in de video zien dat een normaal Mcnuggets menu £6,09 kost. Daarbij krijg je zes nuggets, een grote friet en frisdrank. Echter, hij zegt daarbij dat als je twee menu’s koopt met vier McNuggets, je uiteindelijk meer waar voor je geld krijgt.

@ozzy_on_a_mission Mcdonalds hack ep.2 More bang for your buck #mcdonaldshavk #food #chickennuggets #tips #hacks #lifehacks ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Waar voor je geld

Als we gaan doorrekenen betekent dit dat je voor de prijs van, in dit geval £ 5,98, twee drankjes, twee McFries en maar liefst acht McNuggets mag verorberen voor een lagere prijs. En dan te bedenken dat we de twee speeltjes nog niet eens meerekenen. Of de deal echter ook werkt in Nederland, is nog maar de vraag.

Er zit namelijk volgens de reacties op TikTok een addertje onder het gras. Veel mensen benadrukken dat de prijzen van McDonalds verschillen per regio/land, en dat deze ‘slimme hack’ voor sommige mensen helemaal niet zo slim is. Bovendien wezen anderen erop dat je bij de Happy Meal’s kleinere porties krijgt.

mcdonalds hack gratis mcnuggets

TikTok-kanaal van Osbourne

Het weerwoord van velen kristalhelder, waarbij veel mensen claimen dat de drankjes en frietjes half zo groot zijn in een kleiner menu. Technisch gezien krijg je dus maar twee extra Mcnuggets en minder friet en frisdrank. Ben jij van plan om het uit te proberen?

Osbourne zijn TikTok-kanaal staat vol met dit soort hacks, waaronder tips hoe je geld kan besparen bij het kopen van een vliegticket en hoe je advertenties sneller kan overslaan op YouTube. Een leuk kanaal met tips voor ieder wat wils. De volgende keer als je voor een McDonalds bestelpaal staat, weet je wat je te doen staat.

@ozzy_on_a_mission Are youtube adverts annoying ? #youtube #tiktok #fyp #hack #tips ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!