Entertainment

Gevalletje bucketlist: dit park heeft 14 gruwelijke Real Life Mario Kart banen

real-life-mario-kart-banen-amerika

We zijn allemaal opgegroeid met avonden lang Mario Kart spelen tegen vrienden en vriendinnen. Maar hoe dik zou het zijn als je Mario Kart in het echt kon spelen? Dit idee hadden ze bij Branson Track in Amerika ook. De oplossing: een real life Go-Kart park met echte Mario Kart circuits. Dit komt bovenaan onze bucketlist! 

Mario Kart in real life

In het park hebben ze maar liefst 12 verschillende kart banen, waarvan elk parcours een apart ontwerp heeft. Van die twaalf banen zijn er 3 banen die jou het nostalgische gevoel van Mario Kart laten herleven. Voor even waan je je Mario, Toad, Peach of Yoshi.

De banen hebben flinke hoogteverschillen en zijn daarom uniek. Nergens ter wereld vind je zoveel prachtige circuits bij elkaar. Deze banen zijn dus perfect geschikt om dus een toernooitje te doen met vrienden en familie. Ga de strijd aan om die felbegeerde Mario Kart Cup.

real-life-mario-kart-banen-branson-track-2

Real life experience

Voor de volledige experience kun je wat bananen mee te smokkelen om te gooien. Maar dit wordt door de eigenaren van Branson Track helaas sterk afgeraden. Er bestaat een grote kans dat ze je het Go-Kart Park uit bonjouren. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt tijdens jouw dagje fun & games.

De vetste banen zijn volgens de reviews de Heavy Metal High Rise, Wild Woody, The Lumberjack en de Road Course Track. Ben je dus in Amerika dan is dit zeker een plaats om op de bucket-list te zetten. Bij al deze banen voel het alsof je echt in het spel zit. Tegen wie wil jij racen? Check de foto’s van de parcours hieronder!

 

real-life-mario-kart-banen-branson-track-5

real-life-mario-kart-banen-branson-track-4

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!