Girls

Maria Guardiola is de prachtige dochter van Manchester City coach Pep Guardiola

Maria Guardioladochter van Manchester City coach Pep Guardiola

Josep (bijgenaamd Pep) Guardiola kennen we als de zeer succesvolle trainer van de Engelse voetbalclub Manchester City. Pep won meerdere prestigieuze voetbalprijzen met zijn club, maar ook buiten het stadion wist de Spaanse trainer flink te scoren. Hij heeft namelijk een onwijs mooie dochter. Maria Guardiola is inmiddels 21 jaar, en wij maken graag even kennis met deze dame.

Mooie dochter van een Spaanse voetbaltrainer

Wij krijgen het Spaans benauwd van deze mooie verschijning. Maria weet met haar uiterlijk menig mannenhart sneller te laten kloppen, en terecht, want ze ziet er adembenemend uit. Dankzij Pep Guardiola kon de eigenaar van Manchester City, Sjeik Mansour, zichzelf op een jacht van 600 miljoen dollar trakteren. Maria zou zich daarop prima kunnen vermaken terwijl ze in bikini op het dek ligt.

Maria is zelf een bloedmooie influencer die de mooiste en meest exclusieve creaties draagt. Ze geniet duidelijk van haar leven in luxe want ze deelt regelmatig foto’s op Instagram waar ze zich omringt met dure sieraden en designerkleding. De dochter van de succesvolle voetbaltrainer wordt door haar vader flink in de watten gelegd, maar ze verdient ook een aardig inkomen met haar bezigheden als model.

Maria Guardiola weet ook op Instagram te scoren

Maria heeft een lichaam waar elk jurkje of bikini op past. Net zoals Juultje Tieleman zou ze model kunnen staan voor lingeriemerken zoals Hunkemöller. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het resultaat van een eventuele fotoshoot. We weten dat de fotografen voor deze mooie dame in de rij staan, dus ze heeft aan aandacht geen gebrek. Ook haar vele volgers kunnen deze Spaanse schoonheid kunnen waarderen.

Op haar Instagram-account zien we dat ze een droomleven heeft, en het uiterlijk om erbij te matchen. Wij vinden het een droomvrouw, dus ze mag van ons vaker op onze tijdlijn voorbijkomen. Tot die tijd hebben we een reeks heerlijke foto’s van deze prachtige dame uitgezocht, die we hieronder met jullie delen. Geniet van Maria, de bloedmooie dochter van Manchester City trainer Pep Guardiola.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!