Life & Health

Man doet 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

man-doof-zeurende-vrouw
Links: vrouw Dorothy | rechts: man Barry Dawson

Vrouwen staan er om bekend wel eens flink te zeuren. Het kunnen de kleinste dingen zijn, van het weer tot het eindeloos jammeren voor hun kledingkast. Vaak kunnen we er wel tegen maar af en toe heb je er gewoon even geen zin in. Dit gevoel had Barry Dawson ook en daarom bedacht hij een hele bijzondere, maar enorm effectieve, manier om er vanaf te komen.

Doof vanwege zeurende vrouw

De 84-jarige Barry besloot namelijk te doen alsof hij langzaam doof aan het worden was. Barry kon echt niet meer tegen de klaagzang van zijn 80-jarige vrouw Dorothy. Normaal gesproken is dat het moment waarop je zoiets bespreekbaar maakt, misschien zelfs nadenkt over een scheiding of zelfs een retourtje Ibiza neemt om te gaan stappen.

Maar Barry dacht daar anders over en bedacht een slinkse truc. Hij deed alsof hij steeds dover werd en binnen de kortste keren hadden ze geen gesprekken meer. Met handgebaren communiceerden ze nog, maar daar bleef het bij. Wat Barry niet had verwacht is dat na verloop van tijd Dorothy de gebarentaal helemaal onder de knie had. Op dat moment besloot Barry ook maar te doen alsof hij langzaam zijn zicht aan het verliezen was.

man-doof-zeurende-vrouw

Kinderen en kleinkinderen ook voor de gek

Pas na 62 jaar kwam Dorothy erachter dat ze te maken had met een ijzersterke acteur. De arme echtgenote. Barry zou met zijn acteerskills een goede kans maken op een hoofdrol in de nieuwe F1-film. De vrouw spande een rechtszaak aan en eist een financiële vergoeding voor haar “emotionele stress en last”, evenals de helft van hun bezittingen en alimentatie. Barry’s advocaat, Robert Sanchez, zei in de rechtbank het volgende:

“Mijn cliënt is vrij stil en niet erg spraakzaam, maar zijn vrouw is irritant spraakzaam. Als hij niet had gedaan alsof hij doof was, zouden ze 60 jaar geleden zijn gescheiden. In zekere zin deed hij het voor haar en voor zijn familie.”

Het meest bizarre is nog wel dat de man niet alleen zijn vrouw voor de gek hield, maar ook zijn kinderen en kleinkinderen. Het stel kreeg maar liefst 6 kinderen en die hebben inmiddels 13 kleinkinderen. Allemaal geloofden ze dat Barry doof was.

Bron: Manly.nl

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!