Tech

Deze draagbare magnetron op accu kan overal mee naar toe

makita-draagbare-magnetron

Guys, laten we met z’n allen even stilstaan bij de revolutionaire uitvinding van Makita: de MW001G-magnetron. Nu kun je niet alleen je gereedschap aandrijven met hun handige accu’s, maar ook je maaltijden verwarmen. Voor elke doe-het-zelver onder ons betekent dat – je kunt je lunch nu net zo draadloos bereiden als je boormachine. 

Draagbare magnetron van Makita

Deze geweldige magnetron is gemaakt om alle uitdagingen van een bouwplaats aan te kunnen. Stof en water? Geen probleem voor de MW001G. Je kunt het zelfs gebruiken tijdens een regenbui. Het is de ideale tool voor iedereen die vaak in de buitenlucht werkt, in welke vorm dan ook.

En laten we niet vergeten dat je kan experimenteren met verschillende accu’s. We bedoelen maar, wie heeft er nou geen zin om een maaltijd op te warmen met een BL4040-accu? De magnetron kan tot wel 15 minuten op 500 watt draaien, dus je hebt genoeg tijd om je dagelijkse prakkie tot in de perfectie te bereiden.

makita draagbare magnetron

Magnetron van alle gemakken voorzien

Afgezien van het koken van je maaltijden, heeft deze magnetron ook een handige timer. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd om naar een klok te staren terwijl je apparaat op volle toeren draait? En alsof dat nog niet genoeg is – je kan zelfs je telefoon ermee opladen met de usb-aansluiting aan de achterkant.

Wie had ooit durven dromen dat een magnetron een alles-in-één-oplaadstation zou worden? Misschien krijgen we binnenkort wel een hele lijn van Makita keukenapparatuur. We kunnen niet wachten op de Makita staafmixer met boorfunctie, of de Makita draagbare cocktailmaker voor de lekkerste drankjes. Zijn wij even blij dat de Makita magnetron geen genadeloze 1 april grap blijkt te zijn. Vanaf juni zal dit wonderlijke apparaat de markt bestormen. Wij denken zomaar dat het een groot succes gaat zijn.

makita draagbare magnetron

De beste tech en gadgets

In de wereld van technologie blijven de ontwikkelingen ons verrassen. Onverwachte samenwerkingen zoals die tussen Rolex en Apple Watch worden steeds reëler. Bovendien zien we innovaties de automatische bier opschuimer, waardoor je nooit meer hoeft om te gaan met doodgeslagen bier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!