Girls

Actrice Madalina Diana Ghenea heeft alles waar een man van droomt

Madalina Diana Ghenea
Foto: Instagram @officialmadalinaghenea

In Hollywood lopen veel knappe actrices rond die de filmwereld verrijken met hun acteertalent. Deze dames komen uit alle windstreken, zoals Madalina Diana Ghenea, die in Roemenië is geboren. Madalina is niet alleen een actrice, maar ook een model die voor de duurste modehuizen werkt. Door haar uiterlijk en haar werkzaamheden op het witte doek is ze inmiddels ook op social media een bekende verschijning.

House of Gucci en modellenwerk

Madalina Diana Ghenea is in 1987 geboren in Roemenië, maar heeft ook Grieks en Italiaans bloed. Ze werd op 15-jarige leeftijd door een modellenscout ontdekt toen ze op straat liep. Ze werkte eerst voor Gattinoni, een Italiaans modemerk, maar haar uiterlijk viel ook al snel in de smaak bij de exclusieve modehuizen. Ze liep net zoals Heidi Klum jarenlang modeshows over de hele wereld, zoals in Milaan, New York, en Parijs.

In 2011 rolde ze per toeval het filmwereldje in. Madalina deed in die periode mee aan reclamespotjes en was te zien in een videoclip van Eros Ramazzotti. Ze was vervolgens te zien in een aantal Italiaanse producties, maar ze is bij het grote publiek het meest bekend door haar optreden in de drama film House of Gucci, waarin ze in de huid kruipt van Hollywoodlegende Sophia Loren.

Madalina Diana Ghenea is een model op Instagram

Ondanks het feit dat Madalina Diana Ghenea graag acteert staat ze ook nog steeds met veel liefde voor de camera van een fotograaf. Ze heeft haar modellenwerk nooit laten liggen. Haar uiterlijk kan op veel aandacht van mannen rekenen, ze is in februari van dit jaar nog gespot met womanizer Leonardo DiCaprio. De twee kennen elkaar al op romantisch vlak, ze waren even samen toen de acteur de film The Great Gatsby maakte.

De actrice krijgt ook veel aandacht op social media. Ze heeft maar liefst 1,2 miljoen volgers op Instagram, waar Sofia Vergara ook tussen staat. Als Madalina niet aan het werk is dan gaat ze graag paardrijden. Ze is ook een fervent duiker, ze bezoekt graag vakantiebestemmingen waar ze het prachtige onderwaterleven kan bewonderen. Ondertussen wordt ze zelf ook bewonderd, want haar posts op social media krijgen duizenden likes en reacties.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!