Money & Career

Zangeres Maan verdient dit spectaculaire bedrag per optreden

maan bedrag optreden vermogen

Maan de Steenwinkel, beter bekend onder haar artiestennaam “Maan” brak begin 2016 door als artiest door de finale van The Voice of Holland te winnen. Sindsdien is Maan niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De nog maar 25-jarige Maan verdient natuurlijk een aardig zakcentje met zingen. Maar wat verdient deze Nederlandse superster precies per optreden?

Wat is het inkomen van Maan de Steenwinkel?

Maan verdient haar geld op verschillende manieren. Een van de belangrijkste manieren is natuurlijk door optredens te geven. Maan heeft vaak uitverkochte shows, waar ze dus aardig aan verdient. Het boeken van Maan op jouw feestje kost je zo’n € 13.750. Met tientallen shows per jaar verdient Maan hier dus behoorlijk mee! Daarnaast verdient Maan ook geld met sponsordeals met bekende merken. Zo verscheen Maan onder andere in een reclame van Albert Heijn en een reclame van Bolletje.

Naast haar optredens verdient Maan ook geld via streams op platformen als Spotify en YouTube. Elke keer dat een nummer van Maan wordt gestreamd, ontvangt zij een klein bedrag in de vorm van royalty’s. Voor duizend streams verdient Maan ongeveer € 3,40. Met meerdere nummers die over de 10.000.000 streams zijn gegaan, heeft ze hier dus enkele tonnen mee verdiend!

Wat is het vermogen van Maan?

Maan staat op het punt om haar grootste show ooit te geven. Op vrijdag 16 december 2022 zal ze optreden in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. Voor een show van deze omvang ontvangt Maan uiteraard veel meer dan bij kleinere optredens. Maar ook deze kleine shows zijn goed voor haar vermogen, dat ondanks haar jonge carrière al geschat wordt op ongeveer € 1,5 miljoen.

Dit bedrag had uiteraard nog veel hoger geweest als de pandemie niet zo’n lastige periode was voor artiesten. Door de lockdown zijn veel optredens afgelast waardoor Maan aardig wat geld heeft misgelopen. Maar met de toenemende populariteit van de Nederlandse artiest, gaat haar vermogen in de komende jaren zeker weten naar de maan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!