Travel

Met de Lung Tank kan je onder water tot wel 10 minuten ademen

lung tank snorkelen duiken

De Lung Tank is een nieuwe gadget voor iedereen die liever niet duikt, maar wel hun snorkelervaring naar een hoger niveau wil tillen. In tegenstelling tot traditioneel snorkelen, waarbij je je adem moet inhouden als je dieper wilt gaan, maakt de Lung Tank het mogelijk om langer onder water te blijven. Het bestaat uit een compacte tank die je tot wel tien minuten zuurstof geeft en een zuurstofpomp.

Snorkelen als een duiker met de Lung Tank

Je nooit meer druk hoeven maken over het inhouden van je adem tijdens het snorkelen – klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. De bijgeleverde pomp stelt je in staat om zelf zuurstof in de tank te persen, vergelijkbaar met een fietspomp. Hierdoor kun je als je zuinig omgaat met de zuurstof tot wel drie meter diep duiken en tot tien minuten onder water blijven.

Deze innovatieve gadget is onmisbaar voor iedereen die van duiken houden maar vanwege gezondheidsredenen niet kunnen deelnemen. De Lung Tank is perfect voor mensen die regelmatig last hebben van oorinfecties en problemen ervaren bij drukveranderingen tijdens het duiken. Ervaar de sensatie van duiken zonder de echte diepten op te zoeken. Het is perfect voor mensen die om verschillende redenen niet kunnen duiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lung Tank (@lungtankstore)

Wat kost de Lung Tank? ?

Belangrijk om te onthouden is dat De Lung Tank in combinatie met de pomp gekocht moet worden. De tank zelf kost €201,95 en de bijbehorende pomp kost €138,95. Gelukkig is er ook een combinatiepakket beschikbaar voor €315,95, waarmee je alles hebt wat je nodig hebt voor een onderwater-avontuur. Hoewel het geen goedkope investering is, krijg je wel een hoogwaardig product in handen. Vergeet niet altijd de veiligheidsvoorschriften te lezen voordat je met de Lung Tank het water ingaat.

Ontdek prachtige onderwater locaties met de Lung Tank. De Maldiven bieden bijvoorbeeld kristalhelder water, kleurrijke koraalriffen en een overvloed aan zeeleven, waaronder roggen, haaien en schildpadden. Een droom-bestemming voor duikers en snorkelaars. Maar ook Australië betovert reizigers met het Groot Barrièrerif, ’s werelds grootste koraalrif. Geniet van een onvergetelijke duik- en snorkelervaring met de Lung Tank. Bestel vandaag nog en snorkel dieper dan ooit tevoren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lung Tank (@lungtankstore)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!