Girls

Luna Stevens trakteert volgers op forse inkijk tijdens maken van foto

Luna Stevens
Foto: Instagram @lunastevens1

De Belgische Luna Stevens draagt het liefste de hele dag bikini’s. Ze reist samen met zus Lenthe Stevens de hele wereld over, op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Luna is op dit moment in Spanje. Ze geniet er van het klimaat, de feestjes en de natuur. De influencer legt dit allemaal vast met haar fotocamera, maar ze wordt zelf ook vaak op de gevoelige plaat vastgelegd.

Model en ondernemer

Luna Stevens weet hoe ze vuur naar de socials moet brengen. Ze heeft een rijke carrière op Instagram, maar ze weet ook hoe ze een publiek moet entertainen. De influencer is niet alleen een model, ze is ook een DJ en een ondernemer. Ze heeft een merk om zichzelf heen gebouwd en dat verkoopt prima. Haar jaarlijkse maankalenders gaan als warme broodjes over de toonbank.

In de kalender is Luna elke maand in een uitdagende en pikante pose te zien. Daarnaast is ze samen met zus Lenthe Stevens zeer actief in de muziekbranche. De twee dames maken deep and tribal house music. Ze hebben het op dit moment razend druk, want het festivalseizoen is in volle gang. Ze weet de show achter de draaitafels te stelen, maar ook op Instagram kan niemand om haar heen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Luna Stevens verbaast elke volger op Instagram

Op de onderstaande Instagram foto zien we de Belgische schone terwijl ze met een camera in de weer is. Ze staat zelf ook graag voor de lens, want de influencer heeft het uiterlijk en het talent voor poseren. Ze vergeet soms om wat kleding aan te trekken, maar dat nemen haar 245K volgers op Instagram haar absoluut niet kwalijk. Ze was enige tijd geleden nog topless te zien in een video op het platform.

Luna en Lenthe Stevens zijn zonder twijfel de mooiste zusjes van België. Ze zijn echter maar weinig in het land te vinden. Luna Stevens is op dit moment op Ibiza, het eiland waar Yolanthe Cabau haar roots heeft liggen. Ze heeft voor de gelegenheid weer een bikini aangetrokken. De influencer ontwerpt zelf ook haar badkleding, onder de naam Moon by Luna verkoopt ze bikini’s en badpakken. Ze staat uiteraard zelf model voor haar producten, want ze heeft er het perfecte figuur voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!