Girls

Luna Stevens en zusje Lenthe bedanken volgers met zwoele badpak-foto

Luna Stevens en zusje Lenthe bedanken volgers met zwoele badpak foto

De Belgische zusjes Luna en Lenthe Stevens zijn al tijden een grote hit op social media. Ze hebben beiden een bijzonder mooi figuur, en dat laten ze maar al te graag zien terwijl ze zich in badpak of bikini laten fotograferen. Zo plaatsten ze onlangs een foto waarop ze beiden te zien zijn in een uitdagende zwemkleding. Wij snorkelen even met ze mee.

Belgische zusjes bedanken klanten voor bestellingen

In het onderschrift van de foto kunnen we lezen dat Luna iedereen bedankt voor de bestellingen van haar zwemkledingmerk Moon by Luna. Wij konden al eerder zien dat de zusjes Stevens zelf model staan voor hun zwemkleding, want ze hebben daar een prima figuur voor. Daarnaast zijn ze regelmatig op het strand te vinden, en dat is de ideale plek om hun bikini’s te promoten.

Het lijkt soms wel alsof de zon, zee en strand een magische uitwerking heeft op al die knappe dames. Knappe dames zoals Luna, Lenthe en andere mooie bikinibabes, zoals Merel Hendriksen komen het beste tot hun recht als ze hun zongebruinde huid aan het bijkleuren zijn. Deze twee Belgische zusjes besloten om een dagje te gaan snorkelen, in uitdagende zwemkleding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Luna en Lenthe Stevens stralen in badpak op Instagram

De twee aantrekkelijke zusjes weten hoe ze een camera moeten verleiden, want ze staan er altijd fantastisch op. Op de onderstaande foto zien we ze in de branding genieten van het water, terwijl we een goede blik krijgen op hun welgevormde derrière. Deze zussen hebben duizenden volgers op Instagram, en wij begrijpen wel waarom dat zo is, want wie wil er nu niet kijken naar deze mooie verschijningen?

Wij zijn blij dat we deze mooie dames wederom mogen bewonderen. We vermoeden dat we in de toekomst nog veel gaan horen van deze zusjes, want ze zijn hard op weg om het internet te veroveren. Wat ons betreft mogen ze dus vaker gaan snorkelen of zonnen, want dat levert spectaculaire plaatjes op. Tot die tijd kunnen we genieten van de onderstaande foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lenthe Stevens (@lenthestevens)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!