Sports

Louis Vuitton komt met tafeltennisset: net zo duur als een caravan

louis vuitton

De meeste mensen hebben hun vakantiegeld erdoorheen gejaagd, maar dat weerhoudt Louis Vuitton er niet van om een exclusieve tafeltennisset op de markt te gooien. Deze set verschilt bar weinig met een normale pingpong-set, behalve de opdruk. De prijs is bizar, voor hetzelfde geld kun je ook een caravan kopen. We slaan even een balletje.

Pingpongen in stijl

Het is duidelijk dat de met botox gevulde voorhoofden van potentiële kopers niet kunnen fronsen, want dat is wel de meest logische gezichtsuitdrukking dat je krijgt als je kijkt naar de prijs van deze set. We houden hem nog even geheim, want we gaan eerst de spectaculaire details van deze tafeltennisset aan jullie voorleggen. De basis van deze set is uiteraard bij elke speelgoedwinkel verkrijgbaar.

Wat deze set zo bijzonder maakt is de opdruk. Je wilt uiteraard wel in stijl pingpongen terwijl je op je Louboutins door het gras van de camping rent. Het hoesje is van echt leer, wat uiteraard van belang is, want welke sukkel bergt een pingpong-set op in een regulier hoesje? Leuk detail: de vier ballen waar je tegenaan mag slaan hebben ook het LV-logo. Denk je dat dit alles is? Nee, Louis Vuitton heeft nog een verrassing.

louis vuitton pingpong

De prijs van een pingpong-set van Louis Vuitton

Je zal diep in jouw Louis Vuitton tas moeten grijpen, om daarna in je Louis Vuitton portefeuille te moeten grijpen, om een Louis Vuitton ping pong-setje aan te kunnen schaffen. De volgende verrassing is namelijk de prijs van deze exclusieve set. Voor ‘slechts’ 2.280 dollar ben jij eigenaar van dit luxe stukje offline-entertainment. Dit spel speel je uiteraard alleen met mensen die de mooiste camper van de camping hebben.

We gaan er vanuit dat op de gemiddelde camping zeker een goede tafeltennistafel te vinden is waarop je deze set kunt gebruiken. Je hebt vier ballen, dus als je er eentje verliest dan zijn er nog drie exclusieve reserveballen. Wie treurt er nou om een pingpongbal van 250 dollar, toch? Echte winnaars maken gebruik van een pingpong-set van Louis Vuitton. Don’t play to win, but own the game.

louis vuitton tafeltennis

 

louis vuitton tabletennis

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!