Girls

Lottie Moss, het zusje van Kate Moss, volledig uit de kleren op Instagram

Lottie Moss

We stellen graag mooie vrouwen voor. Er lopen wereldwijd heel wat mooie dames rond, en daar is topmodel Kate Moss er één van. Het is echter haar zusje, Lottie Moss, die onlangs op instagram het gesprek van de dag was, want ze plaatste een foto waarop ze volledig naakt op de rand van een zwembad zit. Wij voorzien de knappe blondine graag van wat gezelschap, dus namen we even een kijkje.

Zusje van Kate Moss

We hoeven Kate Moss waarschijnlijk niet meer voor te stellen, want het topmodel is wereldberoemd en sierde menig catwalk en cover met haar uiterlijk. Haar zusje Lottie trad al op 14-jarige leeftijd in de voetsporen van haar succesvolle zus en kreeg door haar looks verschillende lucratieve modellencontracten aangeboden. Toen ze door Storm Management werd ontdekt stond ze niet veel later op de covers van Dazed en Teen Vogue.

De top van de modellenwereld stond voor haar open, de plek waar we Heidi Klum ook kunnen vinden. Het bleef echter moeilijk voor de jonge Lottie Moss om haar plek in de branche te vinden omdat ze altijd als ‘de zus van kate Moss’ werd gezien. Nu, jaren later lijkt ze toch haar draai gevonden te hebben. De aantrekkelijke blondine staat regelmatig voor de camera, en dat levert spectaculaire foto’s op, want ze is een beeldschone verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

Lottie Moss gaat volledig naakt op Instagram

Naast het feit dat fotografen in de rij staan om met haar te mogen werken maakt Lottie zelf ook graag foto’s, die ze dan deelt met haar volgers op social media. Mooie vrouwen in een zwembad doen het altijd goed, dat konden we eerder zien toen Kylie Jenner een intiem kijkje in haar leven gaf. Lottie kon ook wel een verfrissende duik gebruiken, en besloot om al haar kleren uit te trekken.

Ze plaatste hierop een foto op Instagram waarop haar strakke figuur en welgevormde bilpartij goed te zien is. De blondine is nu 24 jaar, en zit al tien jaar in het vak, ze weet in ieder geval hoe ze de aandacht van haar 554K volgers vast moet houden. Ze zoekt graag de grenzen van Instagram op, iets wat we Alix Earle ook eerder zagen doen. Wij kunnen haar alleen maar bewonderen, want ze mag met recht een topmodel worden genoemd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!