Girls

Zien: Lindsey van der Hoeven eet haar toetje het liefste in lingerie

Linnebel
Linnebel eet haar toetje het liefste in lingerie. Foto: Instagram @Linnebel

Lindsey van der Hoeven (beter bekend als Linnebel) verrijkt al lange tijd de tijdlijnen van haar volgers met haar zinnenprikkelende aanwezigheid. De populaire influencer plaatst vrijwel dagelijks foto’s op Instagram, die daarna massaal worden geliked. Linnebel is een echte ster in de wereld van de socials, en daar kan ze goed van leven. Ze woont afwisselend in Spanje en Nederland, en dat bevalt haar prima.

Influencer en holistisch therapeut

Linnebel heeft het druk op social media, maar ook buiten de camera heeft ze een druk leventje. Ze kreeg enige bekendheid toen ze een rol speelde in een videoclip van Lil Kleine, de ex-vriend van Jaimy Vaes, maar ze heeft haar online roem vooral te danken aan haar bezigheden op Instagram. Ze is een fervent sporter, en kreeg al snel vele volgers op het platform toen ze posts ging plaatsen waarop te zien is dat ze zichzelf in het zweet werkt.

Veel van haar volgers vinden Linnebel de ultieme droomvrouw, want ze heeft zowel de looks als de brains. Ze won in 2020 de FHM Fitgirl Award, de prijs die Daisy Fontein eerder ook in ontvangst mocht nemen. Lindsey van der Hoeven is ook erg spiritueel, en is holistisch therapeut. Ze weet met haar werk het beste uit mensen te halen, en ook haar podcast doet een duit in het zakje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L I N N E B E L (@linnebel)

Linnebel eet toetje in lingerie op Instagram

Naast het feit dat Linnebel werkzaam is als holistisch therapeut en influencer, is ze ook een Instagram-model waar niemand meer omheen kan. Ze weet vaak de gevoelige snaar van haar volgers te raken door het posten van foto’s die weinig aan de verbeelding overlaten. Op de onderstaande Instagram foto heeft ze niets meer aan dan ondergoed terwijl ze geniet van een heerlijk toetje.

Het kiekje kan op veel likes en reacties rekenen, waaronder dat van Kelly van der Minne, die zelf ook graag schaars gekleed op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Linnebel draagt op het kiekje een setje van Hunkemöller, het merk waar Lydia Janssen ook mee samenwerkt. Ze bewijst wederom dat ze aan de top van social media staat, en keihard werkt om daar te blijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L I N N E B E L (@linnebel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L I N N E B E L (@linnebel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L I N N E B E L (@linnebel)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!