Tech

Sup-board van Lidl is opblaasbaar en geschikt voor kajakken

lidl sup-board
Het sup-board van Lidl is het ideale vermaak tijdens een warme dag! (Foto's: Lidl)

Met het warme weer is er geen betere manier om verkoeling te vinden dan op een sup-board van Lidl. Deze opblaasbare sup-board bieden een geweldige manier om te genieten van het water en tegelijkertijd actief te blijven. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, het Mistral opblaasbaar sup-board van Lidl is perfect voor iedereen.

Goede kwaliteit en betaalbaar sup-board van Lild

Het Mistral opblaasbaar sup-board is gemaakt van versterkt materiaal. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele rit, zelfs op golven of in winderige omstandigheden. Met de 3 vinnen op het board heb je ook nog eens extra stabiliteit. Het beste van alles is dat het Mistral Opblaasbaar SUP-board Allround van Lidl zeer betaalbaar is. Met een prijs van slechts 279 euro krijg je een hoogwaardig sup-board met alle benodigde accessoires, zonder de bank te breken.

Veiligheid is essentieel bij watersportactiviteiten, en het SUP-board van Lidl biedt verschillende functies om hieraan te voldoen. Zo is het board is uitgerust met een antislip dekmat, waardoor je een stevige grip hebt, zelfs als het nat is. Al deze technische snufjes zorgen voor meer stabiliteit en verhoogde veiligheid, waardoor je met vertrouwen het water op kunt gaan tijdens deze warme zomer. sup-board lidl zomer

SHOP NU VOOR 279

Veel extra Sup accessoires

Dit opblaasbare sup-board wordt geleverd met een scala aan accessoires om je avontuur compleet te maken. De verstelbare peddel kan worden omgebouwd tot een dubbele peddel voor kajak functie. De meegeleverde dubbele liftpomp maakt het opblazen en leeglopen van het board een fluitje van een cent.

Met de rugzak, die praktische draagriemen en compressiebanden heeft, kun je het board gemakkelijk en comfortabel vervoeren. Het meebrengen van dit sup-board was al gemakkelijk vanwege het feit dat het volledig opblaasbaar is. Daarnaast bevat het pakket nog meer accessoires zodat je alles hebt wat je nodig hebt om direct het water op te gaan! Zien we jou binnenkort het water trotseren op dit sup-board?

lidl sup-board zomer SHOP NU VOOR 279

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!