Tech

Lidl stunt met korting van 50% op 4K Ultra HD Smart-TV

lidl-korting-smart-tv
Foto: Lidl

Nu de zomer op zijn retour is en de herfst zijn intrede doet, nestelen we ons massaal op de bank voor een avondje visueel entertainment, en dat weet Lidl ook. Films en series kijken wordt een spectaculaire ervaring met deze Grundig 4K Ultra-HD Smart-TV van 55 inch. De hoge resolutie en LED-technologie zorgen voor een ultieme kijkervaring en dat kan al voor een zeer lage prijs. Lidl verkoopt hem nu tijdelijk met een fikse korting van 50%.

Goedkope Android TV van Lidl

Drukke werkdag achter de rug? Dan is niets zo lekker als met de benen omhoog je favoriete serie kijken of een mooie Champions League-wedstrijd kijken van Feyenoord of PSV. Goed beeld is essentieel, zodat je je kan verliezen in de serie en zo urenlang achter elkaar gaat bingen. Deze kwalitatief goede tv’s kosten vaak als snel een vermogen, maar als je een beetje oplet zitten er soms wat buitenkansjes tussen. Bij Lidl kun je nu toevallig de Grundig 4K Ultra HD Smart-TV verkrijgen voor slechts 350 euro.

Deze slimme televisie draait op Android, dus je kunt de meeste apps downloaden via de Play Store. De slimme technologie zorgt voor een gebruiksgemak van het hoogste niveau en deze Smart-TV scoort dan ook de hoogste score van 5 sterren heeft als het gaat om ervaringen van gebruikers. Naast de heldere beeldkwaliteit wordt ook de audio geroemd. Grundig maakt gebruik van Magic Fidelity voor een sonore en briljante klank, zelfs bij een laag volume als we de reviews mogen geloven.

lidl-korting-smart-tv SHOP NU VOOR 349 EURO

Technisch hoogstandje met een strak uiterlijk

Deze Grundig Smart-TV draait op Android 9, waardoor het mogelijk is om de nieuwste apps te downloaden, want deze zijn altijd up-to-date. Je kunt dus je favoriete apps op je televisie zetten, zoals YouTube, Spotify, Prime Video en Netflix. Met een druk op de knop maak je gebruik van je favoriete streamingdienst. Het is ook mogelijk om games te downloaden die met een optimale resolutie kunnen worden gespeeld.

Het uiterlijk van de Grundig 4K Ultra HD Smart-TV is strak en staat prachtig in een stijlvolle woonkamer of zelfs op de slaapkamer, zodat je in slaap kan dommelen onder het genot van een lekkere wegkijkserie. De televisie heeft een extra plat scherm en weegt slechts 11,5 kilo. Zo is het een eyecatcher maar staat het niet zwaar asociaal in je huis. De afmetingen zijn 122,9 x 77,4 x 29,1 cm. Dit zijn maten die inclusief de bijgeleverde standaard zijn gemeten.

lidl-korting-smart-tv

Grundig Smart-TV extra voordelig te koop bij Lidl

Alle bovenstaande specificaties staan garant voor een ultieme kijkervaring, wat ideaal is voor een filmavond op de bank tijdens een regenachtige herfstdag. In de webshop van Lidl is deze slimme televisie nu tijdelijk te koop met een zeer hoge korting van 50%. Je kunt hem nu dus aanschaffen voor de helft van de oorspronkelijke prijs.

De Grundig 4K Ultra HD Smart-TV is te koop voor slechts € 349. Op andere dagen betaal je maar liefst € 699 voor deze televisie. Je kunt deze Smart-TV nu bestellen, dan heb je hem binnen 5 werkdagen thuis. Goedkoper zijn ze voor deze kwaliteit momenteel niet te vinden. Bestel hem en geniet deze week nog van een ultieme kijkervaring.

lidl-korting-smart-tv SHOP NU VOOR 349 EURO

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!