Entertainment

Lidl verkoopt een gamestoel mét ingebouwde speakers voor een prikkie

gamestoel-lidl-ingebouwde-speakers

Voor gamers is een comfortabele stoel essentieel, vooral als je diep in een competitie zit. Naast comfort is het überhaupt een stuk gezonder en fijner als je goede rugsteun hebt. Een goede gamestoel kan best prijzig zijn maar is een echte must voor de gamer. Lidl komt met een betaalbare oplossing: een gamestoel met een ingebouwd audiosysteem.

Gamestoel met ingebouwd audiosysteem van Lidl

De Lidl webshop komt wekelijks met de allerbeste deals. Deze week viel ons oog op deze handige gamestoel met ingebouwde speakers. Deze gamestoel is van Wholing en is voorzien van bluetooth-connectie en komt inclusief drie luidsprekers. De stoel is verkrijgbaar in het zwart, rood en blauw.

Twee luidsprekers zijn aan beide kanten geplaatst (2×2 W op hoofdhoogte) en daarnaast een subwoofer van 4 watt aan de achterkant van de stoel. Dit geeft een extra ervaring aan het spelen van jouw favoriete game. De luidsprekers en de subwoofer zijn apart afstelbaar en kun je ieder op een ander volumeniveau zetten. De gamestoel komt inclusief adapter die je in het stopcontact kunt plaatsen.

gamestoel-lidl-speakers

Bluetooth en mini-jack

Je kunt de gamestoel ook verbinden met jouw mobiele telefoon zodat je een apart audiosysteem kunt creëren. Je kunt dus ook naar films en muziek luisteren vanuit jouw luie stoel. Een extra ervaring op alle gebieden. De gamestoel komt daarnaast met een mini-jack audiokabel van 3,5 mm. Je kunt jouw PS4- of PS5-controller verbinden met de stoel.

De stoel weegt twintig kilo en is vrij stevig. Hij kan maximaal 120 kilo dragen dus tegen een stootje kan deze badass stoel wel. Momenteel is de stoel nog leverbaar via Lidl en kost slechts 149 euro. De recensies zijn positief en de hij ziet er op het eerste oog super uit. Gaat dit jouw nieuwe gamestoel worden? Je koopt de gamestoel hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!