Food & Drinks

Lidl verkoopt biertap voor een goudgeel spotprijsje

biertap

Niets is lekkerder dan een koude goudgele rakker uit de tap, althans, daar zijn wij bierliefhebbers het over eens. Normaal gesproken moeten we naar de kroeg voor een vers getapt biertje, maar dat is nu verleden tijd, want bij Lidl verkopen ze een biertap voor thuis. Jij kunt dus lekker in je pyjama en sloffen aan de pilsener.

Goedkope biertap bij Lidl

De prijzen van een glas bier zijn dramatisch gestegen. In een kroeg of een hotel betaal je een godsvermogen voor een goudgele rakker, maar gelukkig hebben we onze vrienden bij Lidl die met ons meedenken. We zien wel vaker de meest waanzinnige aanbiedingen van deze winkel voorbij komen, zoals slimme energiebesparende gadgets die je helpen bij het besparen van elektriciteit. In dit geval bespaar je dus op de prijs van een pilsje.

Deze biertap kan een 5-liter drukvat hebben waardoor je dus een lekkere voorraad gekoeld bier hebt voor jou en je vrienden. Ideaal voor op een verjaardag, of tijdens het kijken naar een Formule 1 race op zondag. De tap heeft een LED-temperatuurweergave waarop je kunt zien hoe koud jouw biertje uit de tap komt. Hij kan bier koelen tot wel tussen de drie en zes graden Celcius.

biertap goedkoop SHOP NU VOOR 119

Kwalitatief goede tap voor een klein prijsje

Deze biertap is gemaakt van kunststof en staal en weegt maar 6,1 kilo, dat is logischerwijs zonder gevuld biervat van 5 liter. Door zijn ideale formaat kan de tap makkelijk worden opgeborgen, en uiteraard zonder moeite tevoorschijn worden getoverd als je beste vrienden zonder bier op de stoep staan. Om het geld hoef je het niet te laten want de deals van Lidl zijn altijd een reden om te kunnen proosten.

Voor een schamele €119 is deze handige biertap helemaal van jou. Het 5-liter fust zal je uiteraard bij de supermarkt of de plaatselijke slijterij moeten halen. Of er ook een biervat met speciaalbier te krijgen is weten we niet, alcoholvrij bier zeker wel. Deze geniale biertap met een muisklik te is bestellen bij de webshop van Lidl. Wees er snel bij.

biertap lidl goedkoop SHOP NU VOOR 119

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!