Tech

Deze gigantische LG 8K TV kost je meer dan een miljoen euro

lg-8k-tv-miljoen-euro
Foto's: LG

Ben je op zoek naar een ongeëvenaarde kijkervaring voor het volgen van Formule 1-races of het beleven van de spanning van de Champions League? LG heeft de ultieme oplossing voor jou met de nieuwe LG 8K Homecinema. Deze TV is bizar groot en bekleed bijna de gehele muur. Hier moet je echter wel flink voor in de buidel tasten! Laten we snel een kijkje nemen naar deze bizar grote televisie!

Ongekend grote TV

Met afmetingen variërend van 81 inch tot een enorme 325 inch diagonaal biedt de LG 8K Homecinema een werkelijk indrukwekkende schermgrootte. Of je nu met een groep vrienden wilt genieten van een sportevenement of jezelf onderdompelt in een meeslepende film over kunstmatige intelligentie, deze homecinema creëert een bioscoopachtige sfeer in je eigen huis.

Wat deze tv echt onderscheidt, is het gebruik van Direct View LED technologie. In tegenstelling tot traditionele LCD-panelen maakt de LG 8K Homecinema rechtstreeks gebruik van de LED-diodes om het beeld te creëren. Dit zorgt voor een verbluffende helderheid en contrastverhouding waardoor jouw kijkervaring naar een nieuw niveau gaat.

LG mega televisie miljoen euro

8K Ultra HD kijkervaring

De LG 8K Homecinema ondersteunt verschillende resoluties, van 2K tot 8K Ultra HD. Of je nu wilt genieten van scherpe details in je favoriete sportuitzendingen of wilt genieten van Netflix met een ongekende helderheid, deze tv levert keer op keer adembenemende beelden. Hiervoor moet je wel een gigantisch bedrag neerleggen. De grootste variant van 325 inch, kost je zo’n 1,55 miljoen euro! Maar als je dat geld toch hebt liggen, is dit natuurlijk wel een hele gave toevoeging aan je huis!

Bovendien kan het scherm ook worden gebruikt als een digitale kunstmuur, waardoor je je interieur een artistieke touch kunt geven. Ga jij binnenkort je NFT tentoonstellen aan je vrienden op dit reusachtige scherm? Met 3,6 GB opslagruimte voor lokale inhoud kun je namelijk je favoriete kunstwerken en foto’s weergeven met verbluffende helderheid en kleurweergave.

8k televisie LG

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!