Tech

LEGO en Pac-Man vieren verjaardag met iconische arcade set

lego-pac-man-arcade-set

De legendarische PAC-MAN videogame werd oorspronkelijk uitgebracht op 22 mei 1980. Dat betekent dat dit historische spel nu al weer 43 jaar oud is. Voor de 43e verjaardag werken LEGO en Pac-Man samen om een zieke arcade set uit te brengen. Staat deze arcade set binnenkort in jouw mancave? Laten we snel een kijkje nemen naar dit stukje nostalgie.

LEGO en Pac-Man samenwerking

Wist je dat de gele kleur van Pac-Man is geïnspireerd op de kenmerkende kleur van LEGO? LEGO grijpt daarom de kans om de 43e verjaardag van Pac-Man te vieren met een arcade set. Hiermee kan je je eigen Pac-Man arcade kast bouwen! Ook wordt er een evenement in de Lego Store in Amsterdam georganiseerd.

Op 10 en 11 juni kunnen enthousiaste fans namelijk een unieke ervaring beleven in deze winkel. Als je een kijkje neemt in de winkel, krijg je de kans om mee te bouwen aan een gigantische Pac-Man met lego stenen en krijg je een gratis mini game console mee naar huis. Als jij een fan bent van Pac-Man en Lego, is dit evenement natuurlijk een onvergetelijke ervaring.

pac man verjaardag lego set

De arcade set van LEGO en Pac-Man

De arcade set bestaat uit maar liefst 2650 LEGO stenen waarmee de arcade kast in elkaar gezet kan worden. Verder zitten er ook nog stenen in om 3 iconische Pac-Man figuren te maken. Om de arcade kast helemaal af te maken, wordt er ook een lichtsteen bij de arcade set geleverd. Deze lichtsteen verlicht het gebied waar je het muntje van de arcade kast in doet.

VIP-leden hebben vroegtijdige toegang tot deze arcade set vanaf 1 juni 2023. Voor iedereen is de set beschikbaar vanaf 4 juni 2023 voor € 269,99. Deze vintage arcade set is natuurlijk een must-have voor verzamelaars, LEGO-liefhebbers en gamers. Het brengt de nostalgie van een geliefde videogame samen met de creativiteit en bouwplezier van LEGO-stenen. Deze arcade kast past natuurlijk perfect naast de iconische LEGO en Nintendo set.

verjaardag pac-man lego arcade kast

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!