Girls

Laurence Bédard werpt een nieuw licht op vrouwen en tatoeages

Laurence Bedard vrouwen en tatoeages

Voor wie haar niet kent: Laurence Bédard is een invloedrijke persoonlijkheid en model, en werpt met haar foto’s een nieuw licht op de perceptie van vrouwen en tatoeages. Hierbij bedoelen we niet een subtiele tatoeage op een beschutte plek, integendeel. Ze is ook een bekend figuur op Instagram en klust daarnaast bij met pittige foto’s.

Laurence Bédard is een kunstwerk

Hiermee bedoelen we een uitgebreide verzameling kunstwerken op haar lichaam. Hoewel sommige mensen dit beschouwen als ‘niet vrouwelijk’, weerlegt Laurence Bédard deze opvatting en bewijst met haar foto’s op alle sociale media dat deze combinatie prachtig samengaat.

En daarmee heeft Bédard veel succes behaald. Ze weet van aanpakken en verdient op verschillende manieren haar geld. Dan hebben we het over modellenwerk voor diverse merken, maar ook als sponsor voor het bekende energiedrank bedrijf Bang Energy. Het gaat echter nog verder.

Actief op Instagram en social media

De oogstrelende blondine is te vinden op Instagram met maar liefst 2,9 miljoen volgers. Maar ook voor de meer spannende foto’s kun je terecht op haar Only Fans, waar ze haar abonnees $30 per maand rekent. We kunnen ons voorstellen dat dit een ongelooflijke inkomstenbron is. Haar geschatte vermogen ligt dan ook in de miljoenen. Een lekker zakcentje als je het ons vraagt.

Er is bijna geen plek op haar lichaam te vinden waar geen inkt zit. Combineer dit met haar totale plaatje, en je hebt het levende bewijs dat vrouwen met tatoeages ongelooflijk aantrekkelijk kunnen zijn. Laurence is hier het schoolvoorbeeld van.

Doorbreken van traditionele normen en stereotypen

Laurence Bédard doorbreekt met haar foto’s de traditionele normen en stereotypen en bewijst dat tatoeages op vrouwen een bron van schoonheid en individualiteit kunnen zijn. Ze inspireert anderen om zichzelf te uiten en zich niet te laten beperken door maatschappelijke verwachtingen.

Laurence is een voorbeeld voor vrouwen die hun eigen pad willen volgen en hun individualiteit willen omarmen, ongeacht de meningen van anderen. En precies daarom hebben wij haar mooiste plaatjes voor je verzameld, zodat jij geen moeite hoeft te doen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!