Girls

VrijMiBabe week 24: Stewardess Lauren Loois

Lauren Loois

Het is vrijdag, en dus bijna weekend! Wij nodigen graag mooie vrouwen uit om dit met ons te vieren. Ze komen vaak van over de hele wereld naar ons toe om het weekend in te luiden, maar met Lauren Loois pakken we het anders aan; zij gaat lekker met ons samen de wereld over! Deze prachtige blondine is namelijk een stewardess, waar wij graag alle uithoeken van de aardbol mee bezoeken.

De populairste stewardess van Nederland

De bloedmooie Lauren Loois brengt dagelijks veel mensen naar een hoogtepunt, want ze werkt als stewardess bij KLM. Ze heeft zoveel plezier in haar baan dat ze besloot om haar werkzaamheden vast te leggen op social-media, en dat werd een daverend succes. De mooie blondine heeft inmiddels 300K volgers op TikTok, die haar volgen in haar dagelijkse werk. Ze is net zo populair als de beeldschone Juultje Tieleman.

Deze slimme meid studeerde eerder rechten aan de Universiteit van Amsterdam, en ze heeft ook de Hogeschool van Amsterdam van binnen gezien, dus ze heeft een slim én mooi koppie. Nu werkt ze dus als stewardess en vliegt de hele wereld over. We zien jaloersmakende foto’s van bestemmingen zoals India, Brazilië, Frankrijk en Bali. Zou ze Emma Heesters op vakantie ook tegen zijn gekomen?

Lauren Loois is uitermate populair op Instagram

De adembenemende stewardess weet niet alleen TikTok te breken, ook op Instagram staan de volgers voor haar in de rij. Ze heeft er maar liefst 42K. Wij kunnen ons wel voorstellen waarom dat zo is, want behalve de mooiste bestemmingen waar Lauren heen vliegt, is ze zelf ook een prachtig wereldwonder. Wat een mooie dame is dit. Aan haar figuur te zien heeft ze ook nog tijd om naar de sportschool te reizen.

De blondine is een dame die we overal wel naartoe willen volgen. Lauren Loois brengt ons duidelijk in de wolken, en dat vinden we totaal geen probleem. Totdat we zijn ingecheckt kunnen we in ieder geval genieten van het uitzicht, want deze mooie verschijning reikt naar grote hoogte. We kunnen met zeer gepaste trots vermelden dat we een reeks adembenemende foto’s van Lauren hieronder hebben mogen plaatsen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!