Money & Career

Dit kost een Lamborghini huren per dag in Nederland

lamborghini-huren-prijs-per-dag
Foto: Lamborghini

Wil jij het ultieme gevoel van welvaart ervaren en scheuren in een supercar? Dat begrijpen we. Om er eentje te kopen is een grote opgave en zelfs met een flinke portemonnee is het aanschaffen van een supercar voor veel mensen onhaalbaar. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een dagje eentje te huren. Wat kost een volledige dag een Lamborghini huren in Nederland? Wij zochten het voor je uit.

Lamborghini huren in Nederland

Naast de aanschaf is vooral het onderhoud van een Lamborghini natuurlijk peperduur. Dit is lang niet voor iedereen weggelegd helaas. Toch moet een ritje maken in zo’n supercar enorm machtig voelen en zou deze droom voor iedereen moeten uitkomen. Huren is dan ook een goede optie voor mensen met een kleinere portemonnee. Veel mensen huren een supercar om een dagje te flaneren of tijdens een groot feest. Veel Lambo’s die je voorbij ziet scheuren zijn dan ook gehuurd.

Er zijn verschillende soorten Lamborghini’s, spreek uit met gh en niet als ‘Lambordzjienie’, te huur in Nederland. Daarom hebben we een aantal mooie modellen voor je uitgelicht. Wij keken naar de Lamborghini Aventador Roadster, Lamborghini Urus en de Lamborghini Huracán Spyder. Stuk voor stuk prachtig en voor iedere autoliefhebber een genot. Welke kies jij?

De Lamborghini Aventador Roadster huren

De Aventador is het model dat werd geïntroduceerd op de 50e verjaardag van Lamborghini. Een schitterend model en voor veel mensen de ‘echte’ Lamborghini. Dit bakbeest heeft een maximale snelheid van 349 km/h en maar liefst 700 pk. Hiermee steel jij gegarandeerd de show en heb je volop rijplezier. De prijs? € 1.999,- per dag + €2,50 per gereden kilometer.

aventador-roadster-huren
Lamborghini Aventador Roadster

Een Urus huren

De Urus is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het populairste model. Deze grote, sportieve en krachtige SUV is niet meer weg te denken uit het straatbeeld (en dan vooral op plekken als Dubai). Het scherpe en agressieve design heeft typische Lamborghini-kenmerken, maar onderhuids is veel afkomstig van moederbedrijf Audi. Een dagje cruisen in ‘jouw’ Urus? Dat kost je dan € 1.799,- per dag + €2,50 per gereden kilometer. Kassa!

lamborghini-urus
Lamborghini Urus (Foto: Wikipedia)

Lamborghini Huracán Spyder huren

De Huracán Spyder is de succesvolle opvolger van de iconische Gallardo. Volgens kenners is het een veilige supercar waar je snel aan kunt wennen. Handig voor een dagje roadtrippen dus! Toch haalt deze supercar een snelheid van 320 km/u. Ook kun je heerlijk genieten van de zomerdagen met het dakje open. De prijs? € 1.599,- per dag + €2,50 per gereden kilometer. Een spotprijs dus vergeleken met de vorige 2 modellen.

lamborghini-huracan-spyder
Foto: Lamborghini

Jouw eigen Lamborghini kopen

Uiteraard gaat er niets boven een eigen Lamborghini op de oprit. De legendarische Countach uit de Wolf of Wallstreet staat nu te koop. Bij veilinghuis RM Sotheby’s veilen ze dit plaatje momenteel. Deze Countach moet minimaal 2 miljoen dollar opleveren. Iets minder te besteden? Deze Countach staat nu te verstoffen in Dubai. Wellicht kun je een mooi dealtje maken met de eigenaar.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!