Entertainment

Te koop: iconische Lamborghini Countach uit ‘The Wolf of Wall Street’

lamborghini-countach-te-koop-wolf-wallstreet
Foto: Supercarblondie

We kennen allemaal de legendarische film ‘The Wolf of Wall Street’. Deze film, waarbij Leonardo di Caprio de rol van Jordan Belfort vertolkt, gaat de boeken in als een van de beste films aller tijden. De film is pop cultuur geworden en verschillende scenes zijn een vorm van kunst geworden. Denk aan de scenes waarin Margot Robbie zit, maar ook de scene waarbij Jordan zijn geliefde quaalude neemt. Hij stapt daarna in zijn witte Lambo. Deze prachtige Lamborghini Countach staat nu te koop en jij kunt de gelukkige eigenaar worden.

Lamborghini Countach

Het gaat om een witte Lamborghini Countach. Deze beroemde sportauto werd tussen 1974 en 1990 geproduceerd door de Italiaanse autobouwers van Lamborghini. Met dit model waren ze baanbrekend en een grote inspiratiebron voor andere supercars. Ook de zitplaatsen naar voren brengen om een grotere motor toe te laten bleek later een goede zet te zijn en daarmee was de Countach een trendsetter.

Toen de film ‘The Wolf of Wall Street’ van regisseur Martin Scorsese uitkwam werd de Countach opnieuw populair. Dit kwam vooral vanwege de legendarische scene waarbij di Caprio uit de auto weet te kruipen na een flinke dosis pillen. De scene is een begrip geworden en zo kregen mensen direct weer een band met de nostalgische Supercar. Exact deze auto kan nu van jou worden.

Kooptip: oldskool Lambo

Heb jij nog wat geld in een oude sok liggen? Dan kun jij nu de eigenaar worden van een van de twee Lamborghini Countach’s uit de film ‘The Wolf of Wall Street’. Deze twee exemplaren verschenen op het witte doek en daarom vond veilinghuis RM Sotheby’s het de hoogste tijd om de auto’s te veilen.

Wil jij als Leonardo di Caprio rondscheuren in dit ding (wel nuchter graag)? Dan kun je bieden op een van deze pareltjes. De auto’s moeten minimaal voor 2 miljoen dollar van de hand gaan. Toch verwachten wij dat de prijs nog en stukje hoger zal liggen bij de veiling. Ook artiest Snelle reageerde onder de foto: ‘Dat gaat wel meer dan 2 opleveren denk ik. 😇’

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!