Entertainment

Lady Gaga als Harley Quinn gespot op filmset Joker: Folie à Deux

lady gaga harley quinn filmset

Er zijn foto’s opgedoken waarop Lady Gaga, volledig in kostuum, te zien is op de set van de film waar we allemaal zo naar uitkijken – Joker: Folie à Deux. De zangeres is als Harley Quinn te zien. Dit doet ze natuurlijk tegenover Joaquin Phoenix als de Joker. De film uit 2019 was al een groot succes. Zal zij deze dezelfde faam evenaren?

Lady Gaga als Harley Quinn

De ster werd gezien tijdens het filmen in het bijzijn van een bijzonder groot publiek. Een typisch Quinn kostuum als je het ons vraagt. Op de foto’s is te zien dat Gaga door agenten wordt begeleidt terwijl er aan weerszijden groter hoeveelheden demonstranten te zien zijn. Op sommigen van de borden staan “Joker Marry Me” en “Free Joker”.

De titel van de film betekent in het frans “waanzin van twee”, en verwijst naar een stoornis waarin twee mensen nauw met elkaar verbonden zijn a la ‘Bonny and Clyde‘. We kunnen dus met bijna met honderd procent zekerheid vaststellen dat Gaga de rol van Quinn gaat vertolken.

Joker: Folie à Deux wordt een musical

Ook weten we dat de nieuwe Joker een musical film gaat worden, en dat bracht gemixte reacties met zich mee. Scott Silver, die samen met Todd Phillips het eerste deel schreef, keerde we; terug om mee te schrijven aan het vervolg. Een gewaagde keuze als je het ons vraagt.

Andere acteurs die te zien zullen zijn in de nieuwe Joker film zijn onder andere Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin), Harry Lawtey, Jacob Lofland (Maze Runner) en Catherine Keener (Get Out). Wat hun rollen precies zullen zijn is vooralsnog onduidelijk.

Het laatste filmnieuws

Even tussendoor – heb jij altijd al een lijk op een filmset willen spelen? In dat geval is dit je kans, aangezien de Videoland serie Mocro Maffia op dit moment figuranten zoekt. Boven maak je, mits je wordt uitgekozen, ook kans op een rol in de daadwerkelijke serie.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!