Girls

Kylie Jenner geeft volgers intiem inkijkje met open geknoopte blouse

kylie jenner instagram

Kylie Jenner heeft het allemaal. Ze is bloedmooi, een schatrijke vrouw, en alles wat ze aanraakt lijkt in goud te veranderen. De Amerikaanse celebrity is wereldberoemd en prijkt op billboards over de hele wereld. Ze is ook een superster op social media, waar ze vaak uitdagende foto’s op plaatst. Zo deelde ze onlangs een foto waarop te zien is dat haar royale boezem niet eens in haar blouse past.

Beeldschoon en schatrijk

Kylie vergaarde internationale faam door realityserie ‘Keeping Up with the Kardashians’ waarin het leven van superster Kim Kardashian en haar familie wordt gevolgd. Kylie is de halfzus van Kim, en heeft dankzij het programma een sterrenstatus gekregen, waar de jonge zakenvrouw handig gebruik van heeft gemaakt om een cosmetica imperium op te zetten.

Ze is pas 25 jaar, maar heeft de status van miljardair al bereikt. Naast zakenvrouw is de aantrekkelijke socialite ook een zeer gewild model. Ze begeeft zich dan ook regelmatig tussen topmodellen, die graag met haar samenwerken. Heidi Klum is bijvoorbeeld een goede bekende van de realityster. Aan aandacht heeft Kylie geen gebrek, en daar is geen woord aan gelogen, want ze heeft miljoenen fans die haar graag aanschouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KYLIE JENNER 🤍 (@kylie.jenner._)

Kylie Jenner geeft intiem inkijkje op Instagram

De knappe brunette heeft maar liefst 375 miljoen volgers op Instagram, die ze graag trakteert op intieme foto’s van zichzelf. Het feit dat ze aan elke gesponsorde Instagram-post gemiddeld 1.000.000 dollar verdient laten we even buiten beschouwing. Ze is nu eenmaal een waanzinnig mooie verschijning, en daar zijn miljoenen mensen het ongetwijfeld mee eens.

Op een recente foto zien we Kylie terwijl ze een zwarte blouse draagt dat te krap zit om dichtgeknoopt te kunnen worden. Hierdoor krijgen we een intiem kijkje op haar royale boezem. De brunette is niet de eerste dame die haar volgers trakteert op een intieme foto, onze eigen Yolanthe in een doorschijnend jurkje is ook geen straf om naar te kijken. Check hieronder de foto van de knappe Kylie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manly.nl (@manly_nl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!