Tech

Nooit meer koude voeten met de elektrische voetenverwarmer van Kruidvat

De elektrische voetenverwarmer van Kruidvat

Het wordt weer kouder in Nederland. Nu de energieprijzen ook nog omhoog gaan trekken veel mensen een dikke trui aan in plaats van de verwarming iets omhoog te draaien. Een andere manier om je lichaam warm te houden is er voor te zorgen dat je voeten warm blijven. Warme voeten zorgen er namelijk voor dat je gehele lichaam makkelijker warm blijft! Is Kruidvat met de nieuwe aanbieding jouw reddende engel tijdens deze koude winter?

Voetenverwarmer met 6 warmtestanden

De Nedis PEFW110CGY voetenverwarmer van Kruidvat heeft maar liefst zes verschillende standen om jouw voeten warm te houden. Met deze verschillende standen kan jij de perfecte temperatuur bepalen voor jouw voeten! Zo kan je deze voetenwarmers ook perfect delen met iemand die toch liever een kouder standje gebruikt.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de schoenen te warm worden, aangezien er een slimme oververhittingsbeveiliging is ingebouwd. Deze beveiliging heeft door wanneer de voetverwarmers te heet worden en zal vanzelf uitschakelen. Daarnaast schakelt de warmte stand automatisch uit na 90 minuten om oververhitting te voorkomen. De schoenen zullen de warmte nog een tijdje vasthouden, zodat jouw voeten lekker warm blijven.

Warme voeten door voetenverwarmer van Kruidvat SHOP NU VOOR 24,99

De voetverwarmers kunnen in de was

Je voeten zouden wel eens kunnen gaan zweten als ze het warm krijgen. Dit is echter geen probleem in deze voetverwarmers van Kruidvat, aangezien ze gewoon in de wasmachine kunnen. Dit is ideaal, aangezien dit nare luchtjes in de schoenen kan voorkomen. De aanbevelingen voor het wassen zijn daarnaast op een gebruiksaanwijzing te vinden, zodat jij er zeker van bent dat je de op de juiste stand wast.

De verwarmers zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Je kan deze schoenen nu scoren voor slechts €24,99! Aangezien het de bedoeling is dat je voeten in de voetenwarmers passen, zal Sinterklaas het moeilijk in je schoentje kunnen leggen. Maar misschien is het wel het juiste cadeau om onder de kerstboom te verwachten!

Voetenverwarmer Kruidvat SHOP NU VOOR 24,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!