Style

7 kledingstukken die jou aantrekkelijk maken voor vrouwen

kledingstukken-mannen-aantrekkelijker-vrouwen
Foto: Instagram (@carlos_domord)

Als je als man zijnde een goede indruk op een date wil maken, dan moet je ervoor zorgen dat je er op en top uitziet. Een zwerver-look is dus uit den boze, maar met welke outfit maak je dan wel een goede eerste indruk? Wij kunnen je helpen bij het kiezen van een outfit waarmee je er stijlvol en onweerstaanbaar uitziet. De onderstaande kledingstukken dragen bij aan een goede eerste indruk bij het vrouwelijk geslacht.

Kledingstukken die een man aantrekkelijk maken

Met het dragen van de onderstaande kledingstukken verhoog je zeker jouw aantrekkingskracht op de dames, waardoor jij tijdens een eerste date met die droomvrouw al een paar punten voor staat. Hoewel een vrouw een man in een pak kan waarderen, zijn er ook andere kledingstukken die ze woest aantrekkelijk vinden staan bij een kerel. Laten we ook de accessoires niet vergeten. Hier een top 7.

kledingstukken-mannen-aantrekkelijker-vrouwen

7. Een goed passend overhemd

Als je een overhemd met opgerolde mouwen draagt dan straal je daadkracht uit, en dat vinden vrouwen zeer aantrekkelijk. Zorg er wel voor dat je een overhemd draagt dat goed om je lichaam zit. Als dit kledingstuk te los zit dan komt het wat slonzig over. Een overhemd dat te strak zit is ook geen gezicht. Neem dus de tijd voor het uitzoeken van dergelijke kledingstukken en vraag eventueel advies bij een goede winkel.

6. Een spijkerbroek dat als gegoten zit

Een spijkerbroek (of jeans) is een echte blikvanger. Als je een spijkerbroek draagt die niet op je lichaamsbouw is uitgezocht, dan valt het al snel op dat hij niet goed past. Er bestaan verschillende soorten jeans die perfect passen bij jouw lichaamsbouw, zoals skinny, tapered, straight en bootcut. Voor ieder wat wils dus. Net zoals bij een overhemd het geval is, moet je rustig de tijd nemen om een jeans te passen. Liever een uur langer in de winkel dan met een slecht passende spijkerbroek op een date. Pas op, want met een skinny jeans kun je tegenwoordig flink de plank misslaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DENHAM The Jeanmaker (@denham)

5. Een smaakvolle joggingbroek

Er gaat een hardnekkig gerucht de ronde dat vrouwen in katzwijm vallen voor een man die een grijze joggingbroek draagt. Als je een smaakvolle joggingbroek en daar een paar hagelwitte sneakers onder draagt, dan kunnen vrouwen het daar best warm van krijgen. Dames kijken (net zoals heren) graag naar billen, dus kies een exemplaar uit waarin deze het beste tot hun recht komen.

4. Een horloge om je pols

Laten we het even hebben over de belangrijke accessoires. Vrouwen vinden mannen die een horloge of een armband dragen vaak erg aantrekkelijk. Ten eerste is het een smaakvolle toevoeging op je outfit, maar dat is niet de enige reden waarom vrouwen een horloge een welkome toevoeging vinden. Een man met een horloge straalt controle en gereserveerdheid uit. De dames houden wel van een man die graag bij de tijd is. Als je maar niet te laat op je date verschijnt.

kledingstukken-mannen-aantrekkelijker-vrouwen

3. De smart casual look

Als je een goed zittende spijkerbroek combineert met een overhemd en een colbert dan scoor je bonuspunten bij een dame. Zorg er wel voor dat je een paar nieuwe sneakers of een paar nette gepoetste schoenen onder het geheel draagt, want anders mist deze outfit zijn doel. De smart casual look zie je steeds vaker verschijnen, zelfs in het bedrijfsleven. Er is niets mis met het ouderwetse maatpak, maar deze outfit ziet er netjes, maar toch casual uit. Dit is een perfecte combinatie van kledingstukken.

2. Een riem met stoere gesp

Als jij je overhemd in je broek draagt dan kan een smaakvolle en stoere riem een leuke toevoeging zijn. Het ligt er wel een beetje aan op welke gelegenheid je een bepaalde riem draagt, maar het kan een echte blikvanger voor je outfit zijn. Als je een vergadering of een andere formele gelegenheid hebt dan draag je een riem met een subtiele gesp, maar tijdens wat informelere gelegenheden mag je best voor een riem en een gesp kiezen die wat meer opvalt. Vrouwen kunnen het wel waarderen.

1. Leren jas

Vrouwen houden wel van een bad boy (in ieder geval de looks). Het is algemeen bekend dat veel dames een man met een wat ruigere kant erg aantrekkelijk vinden. Als je een mysterieuze en stoere eerste indruk wil maken, dan is de aanschaf van een leren jas een aanrader. Net zoals bij de bovenstaande kledingstukken het geval is, moet je er wel voor zorgen dat de jas op je lichaamsbouw is uitgezocht. Goed passen is dus een vereiste. En schroom niet om te combineren met de bovenstaande kledingstukken, want dat maakt je uniek.

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!