Girls

Kim Feenstra showt ‘hot mom’ body in de brandende zon

Kim Feenstra foto instagram
Foto: Instagram @k2im

Model en powervrouw Kim Feenstra is een van de mooiste vrouwen van Nederland. Ze staat aan de top van de modellenwereld, en werkt samen met exclusieve modemerken. Naast een succesvolle onderneemster is Kim ook een toegewijde moeder. Ze beviel in 2020 van een zoon, maar wist haar figuur in no-time weer terug te krijgen. Om te laten zien dat ze haar looks nog steeds heeft, plaatste ze onlangs een ‘hot mom’-foto op Instagram.

Holland’s next topmodel

Kim Feenstra brak in 2006 door toen ze de hoofdprijs won in het programma Holland’s Next Top Model, de talentenjacht waar Sharon Pieksma ook aan mee heeft gedaan. Kim wist de jury omver te blazen door haar veelzijdigheid, Yfke Sturm was destijds van mening dat Kim Feenstra alles heeft wat een model nodig heeft om de top te bereiken. “Ze is perfect voor zowel de catwalk als voor fotoreportages” zei het jurylid toen.

Kim sleepte de hoofdprijs binnen, en dat werd het begin van haar imposante carrière als topmodel. Ze reisde de hele wereld over voor haar werk, en gebruikt tot op de dag van vandaag haar bekendheid om zich in te zetten voor goede doelen. Zo is ze erg betrokken bij kinderen, en is ze al jaren ambassadeur van Childslife, daarnaast gaan dieren haar ook aan het hart, want ze is ook ambassadeur bij Stichting Dierenhulp. Ook vermaakt ze zich prima met de minder bekende maar zeker niet minder leuke halfzusjes Ruby, Isafaye, en Melro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kim Feenstra plaatst ‘hot mom’-foto op Instagram

Kim Feenstra doet het prima op de set van een zinderende fotoshoot, en gaat daarbij een samenwerking niet uit de weg. Ze heeft enige tijd geleden een collab met Geraldine Kemper gedaan, en het resultaat van die shoot mag op zijn zachtst gezegd verbluffend worden genoemd. Kim Feenstra deelt momenten uit haar leven graag met haar vele volgers op social media, en die posts krijgen talloze likes en reacties.

Kim weet hoe ze de elementen van de natuur kan gebruiken voor het schieten van de mooiste kiekjes. Op de onderstaande foto zien we haar in een kort rokje en een topje op de set van een fotoshoot. In de caption staat ‘Hot mom summer’ te lezen, en daar zijn vele volgers het roerend mee eens, waaronder Naomy van Beem, die er zelf ook appetijtelijk uitziet in de zon. Kim Feenstra laat met deze foto zien dat ze nog steeds aan de top van de modellenwereld staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!