Girls

Kara Del Toro zet Instagram in vuur en vlam met zwoele foto’s

Kara Del Toro zet Instagram in vuur en vlam met fotos

De Amerikaanse Kara Del Toro, beter bekend als Kara Jewell weet hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken. De influencer woont en werkt in de Verenigde Staten, maar vliegt het liefste de hele wereld over om op tropische bestemmingen te worden gefotografeerd. Deze mooie dame is namelijk een internationaal model, die graag in de belangstelling staat. Ze heeft inmiddels de absolute top bereikt, maar denkt zeker niet aan stoppen.

Influencer en ster op social media

Kara Del Toro werd in de Amerikaanse staat Texas geboren, maar is in de wieg gelegd om een ster van allure te worden. Kara deed al op jonge leeftijd mee aan schoonheidswedstrijden, waarvan ze er een aantal wist te winnen. De knappe blondine wilde altijd al beroemd worden, en speelde al op jonge leeftijd piano, waarbij ze liedjes zong. Het lot had echter andere plannen met haar, want ze werd al snel ontdekt.

De knappe Amerikaanse bleek naast zangtalent ook talent te hebben voor modellenwerk. Toen de nu 30-jarige Kara foto’s en video’s op social media begon te posten werd ze al snel ontdekt door talentscouts, waarna ze een contract tekende bij Elite Models, het modellenbureau waar Dani Torres ook mee samenwerkt. Sindsdien staan fotografen in de rij voor deze dame.

Kara Del Toro verovert ook Instagram

De aantrekkelijke influencer harkt niet alleen met modellenwerk een hoop geld binnen, ze is ook een beroemdheid op social media, en dat levert ook flink wat op. Ze heeft net zoals Sommer Ray verschillende lucratieve sponsordeals met modemerken, dus Kara heeft het goed voor elkaar. Ze heeft van haar hobby haar werk weten te maken, en dat doet ze met veel plezier en succes.

Momenteel woont Kara Del Toro in Los Angeles, de stad waar Sierra Skye ook vandaan komt. Ze werkt daar volop aan haar modellencarrière, en zet ze zich in voor straathonden. Haar 1,8 miljoen volgers zien de mooiste kanten van deze prachtige verschijning. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis, zo was ze enige tijd geleden in Parijs, daar past ze zonder twijfel tussen de mooiste vrouwen van Frankrijk. Kara Jewell is echt een juweeltje, en verdient het om te worden bewonderd.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!