Girls

Juultje Tieleman showt afgetrainde billen op superstrakke legging-foto

Juultje Tieleman

De altijd knappe Juultje Tieleman doet duidelijk haar best in de gym. Ze plaatste onlangs een foto waarop ze in een superstrakke legging in haar auto stapt. We hoeven niet te raden hoe haar figuur eruit ziet, want de vormen van haar afgetrainde billen zijn duidelijk zichtbaar. Wij gaan ook graag sporten met Juultje, dus rijden we een stukje met haar mee.

Onderweg naar de gym

We konden al eerder van deze mooie dame genieten toen ze haar kleren uittrok voor een pikante foto in bed. Ze weet met haar blonde haren en haar afgetrainde lichaam het hoofd van vele volgers gek te maken, inclusief dat van ons. Ze koos er dit keer voor om haar evakostuum te verruilen voor een outfit waarin ze gaat sporten. Laten we hopen dat ze binnenkort ook een ‘actiefilmpje’ deelt vanuit de gym.

De social-media ster begint een bekende verschijning te worden. Ze heeft inmiddels al een miljoen volgers op Instagram, die allemaal zien hoe de bloedmooie Juultje geniet van haar vakanties, etentjes, en andere avonturen. Nu gaat ze dus sporten in een legging die niets aan de verbeelding overlaat, en ze ziet er prachtig uit in haar sportoutfit. We hebben de bewuste foto onder dit artikel geplaatst.

Juultje Tieleman gaat naar de gym in strakke legging

Ook haar samenwerking met Hunkemöller heeft een goede invloed op haar carrière gehad. Net zoals Demi Loo poseert Juultje graag in setjes van het lingeriemerk. Wij zien dit soort foto’s graag voorbijkomen, dus wat ons betreft mag ze zeker doorgaan met deze heerlijke bezigheden. Ook in bikini ziet Juultje er oogverblindend uit. We hopen dat ze een keer samen met Emma Heesters voor de camera wil poseren.

Haar perfecte figuur, haar mooie gezicht, en betoverende ogen zorgen telkens weer voor prachtige foto’s. Het is onze geluksdag, want wij mogen een selectie maken van de mooiste foto’s van deze sprankelende meid, en die delen we uiteraard met jullie, onze beste vrienden. De verleidelijke Juultje Tieleman is de parel op jouw tijdlijn, dus laat haar lekker shinen. Geniet van deze knappe dame.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!