Girls

Juultje Tieleman deelt intieme bikini-foto op wilde safari

juultje-tieleman-safari-bikini-instagram

We kennen Juultje Tieleman natuurlijk allemaal als een populaire en aantrekkelijke influencer. Juultje vliegt het liefst de wereld over om mooie content te schieten. Momenteel is ze in Afrika en ook daar wist ze haar volgers weer blij te maken als content creator. Deze ‘Afrika dump’ breekt dan ook, zoals verwacht, het internet.

Juultje Tieleman op reis

De bekende blondine is samen met Jade Anna een van de populairste influencers op dit moment. Wat ze nog meer gemeen hebben? Juultje had ooit een relatie met de vermogende Gio Latooy, nu de vriend van Jade Anna. Influencers zijn de sterren van dit moment en dat zie je ook aan alle interactie op hun foto’s en video’s.

Juultje weet haar volgers altijd weer te verrassen met haar posts. Op dit moment is ze op vakantie in een land waar ze haar wilde kant kan laten zien, en dat doet ze geheel in haar eigen stijl. Juultje haalt zonder twijfel het beste uit haar leven tijdens deze safari trip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman in bikini

Juultje geniet van een schitterende vakantie in Tanzania. Om een ode te doen aan dit land deelt ze haar mooiste foto’s van de trip in een ‘Afrika dump’. Dat ze topfit is, zelfs op vakantie, laat ze zien in deze foto dump. De prachtige content creator is dan ook niet bang om veel van zichzelf te tonen.

We krijgen direct zin om een trip naar Afrika te boeken bij het zien van deze beelden. Dit komt deels door de natuur en voor een groot gedeelte door Juultje zelf. Beelden zeggen uiteraard meer dan duizend woorden. Kijk en geniet mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!