Girls

Juultje Tieleman in strak badpak zorgt voor extra hitte op de Nederlandse stranden

Juultje Tieleman
Foto: Instagram @juultjetieleman

Influencer en Instagram-model Juultje Tieleman is niet vaak in Nederland te vinden, want ze vliegt het liefste naar zonnige en verre vakantiebestemmingen. Ze kan werk en plezier prima combineren, en weet een gigantisch publiek te bereiken op social media. Nu het klimaat in Nederland wat aangenamer wordt, heeft ze voor een strand in eigen land gekozen, en dat levert mooie kiekjes op.

Instagram-model en influencer

Juultje is inmiddels een bekende verschijning op social media, en heeft ook haar weg naar de televisie gevonden. Ze liet enige tijd geleden zien dat ze haar mannetje kan staan door mee te doen aan Expeditie Robinson. Deze dame is dus niet bang om haar handen vuil te maken, maar ze staat toch het liefste op beeld terwijl ze nachtkleding draagt voor een pikante foto in bed.

De influencer is een van de mooiste vrouwen op TikTok, en ook op Instagram is ze door maar liefst 1 miljoen volgers meer dan welkom. Onder deze volgers zitten ook een aantal bekende Nederlanders, zoals Monica Geuze, die zelf ook de toppen van de socials heeft bereikt, en inmiddels is doorgebroken op televisie. Juultje Tieleman gaat dezelfde kant op, en verdient flink wat geld met haar activiteiten op internet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman in wit badpak op Instagram

Juultje Tieleman heeft al flink wat stranden gezien, maar op de onderstaande foto geniet ze van het strand onder de Hollandse zon. In de caption staat te lezen dat ‘er niets boven het thuisfront’ gaat. De mediapersoonlijkheid is dus blij dat ze weer in haar eigen kikkerlandje kan vertoeven. Het zal echter niet lang duren voordat deze actieve avonturier weer de grens over gaat om de wereld te verkennen, want ze was onlangs nog op een wilde safari.

Tot die tijd straalt de influencer zoals haar volgers van haar gewend zijn, want ze poseert in een maagdelijk wit badpak voor een gesponsorde Instagram-post. Juultje Tieleman heeft haar bekendheid gedeeltelijk te danken aan haar relatie met ex-vriend en YouTuber Gio Latooy, maar de twee zijn al enige tijd uit elkaar. De breuk heeft haar niet minder populair gemaakt, sterker nog, haar ster is nog steeds rijzende, en ze krijgt er dagelijks volgers bij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!