Girls

Jutta Leerdam showt afgetraind lijf in onderwater video op Instagram

Jutta Leerdam

De vele fans en volgers van Jutta Leerdam weten dat de knappe langebaanschaatsster op dit moment geniet van een heerlijke vakantie op het Amerikaanse continent. Ze deelt haar zonnige avonturen op social media door middel van prachtige foto’s en video’s. Op een recente Instagram-video zien we dat Jutta geniet van een uitgebreide zwempartij, en dat levert spectaculaire beelden op.

Vakantie in Amerika

Jutta Leerdam is nog aan het nagenieten van haar overwinning op het ijs, en deelt ook graag een throwback-foto om haar fans eraan te helpen herinneren dat ze nog steeds vol gas tot het uiterste gaat. De ijskoningin is niet te stoppen, dat komt door de juiste dieet en voeding, haar ijzeren doorzettingsvermogen, en een gezonde dosis ontspanning. Om de laatste reden is ze nu lekker aan het genieten van zon, zee, en strand.

De knappe blondine houdt van water, en dan maakt het niet uit of het vloeibaar of bevroren is. De topsporter deelt namelijk ook graag video’s van zichzelf terwijl ze een duik neemt op haar vakantiebestemming, waardoor er een heerlijke video onder water ontstaat. Op een recente video is haar afgetrainde lichaam wederom te bewonderen terwijl ze een diepe duik in de oceaan neemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam showt lichaam in zwemvideo op Instagram

Jutta Leerdam weet wel vaker social media te verbazen met haar looks, zo liet ze onlangs het internet ontploffen door een foto te plaatsen waarop ze een minuscule bikini droeg. De aantrekkelijke blondine heeft een fantastisch figuur, dus elk kledingstuk staat haar prima. Ze wist bijvoorbeeld verbazing alom te wekken door het plaatsen van een kiekje waarop ze een superstrak topje droeg.

In de onderstaande video zien we hoe Jutta onder water zwemt, waar ze als een zeemeermin tussen het invallende licht zweeft. Het is bekend dat zwemmen één van de beste manieren is om calorieën te verbranden, dus ze combineert het nodige met het aangename, en dat levert prettige beelden op. De schaatsster neemt het er lekker van, en dat is haar gegund, want na haar absolute topprestaties verdient ze zeker wat ontspanning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!