Girls

Video: Jutta Leerdam en knappe zusje zijn een hit op Tiktok

jutta-leerdam-spelletje-oudere-zus-tiktok
Jutta Leerdam doet spelletje met zus op TikTok (Foto: Instagram @juttaleerdam_

Jutta Leerdam is een actieve dame. Ze staat niet alleen maar aan de top van de internationale schaatswereld, maar ze is ook zeer actief op social media. Ze deelt haar vakanties, trainingen en andere aspecten van haar drukke leven graag met haar volgers, en die zien de schaatsster maar wat graag op hun tijdlijn verschijnen. In dit geval deelt ze een TikTok-video met haar volgers waarin ze een spelletje met haar zus speelt.

Vriendin van Jake Paul

Het zal niemand zijn ontgaan dat Jutta Leerdam al een tijdje een relatie heeft met de Amerikaanse bokser/YouTuber Jake Paul. Hij verraste haar onlangs met een bezoek waarbij hij een zelfgemaakt schilderij bij haar thuis langs kwam brengen. Hij is zich ondertussen aan het voorbereiden op een gevecht tegen Nate Diaz, de spijkerharde MMA-vechter die het eerder opnam tegen Conor McGregor.

Jake Paul is groot geworden door social media, maar Jutta weet ook hoe ze haar fans en volgers kan blijven boeien, want ze heeft miljoenen volgers op de socials. Ze deelt bijna dagelijks foto’s en video’s van zichzelf terwijl ze een schaatspak of zwemkleding draagt. Hoewel de ijskoningin zich prima op de schaatsbaan thuis voelt, is ze ook een liefhebster van de zon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam speelt spelletje met zus op TikTok

Jutta Leerdam is niet de enige mooie dame in het huishouden Leerdam. Ze heeft twee andere zussen, waarvan Merel Leerdam de oudste van de drie is. De twee hebben op de onderstaande TikTok-video de grootste lol terwijl ze een spelletje spelen. De schaatsster heeft maar liefst 507K volgers op het platform, op Instagram heeft ze maar liefst 4,2 miljoen volgers. Ze heeft dus geen gebrek aan aandacht.

Aan de post op TikTok is te zien dat Jutta veel waarde hecht aan de band met haar familie. Ze doet wel vaker een dansje met haar zussen, in dit geval doet ze dat samen met Merel in de keuken van het huis. De vader van Jutta Leerdam is in het filmpje niet te zien, misschien is hij druk bezig in de kas van zijn tomatenkwekerij. Ondertussen heeft zijn getalenteerde dochter quality-time met haar oudste zus.

@juttaleerdam Ly sisssss 😂❤️ @merel_leerdam ♬ SISTER POP QUIZ – 𝓢𝓪𝓶

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!