Girls

Joy Beune viert zomer met de knoopjes los op Instagram

Joy Beune
Joy Beune poseert voor foto. Bron: Instagram @Joybeune

Profschaatsster Joy Beune weet als geen ander hoe het is om in topvorm te zijn, en is een voorbeeld voor veel andere atleten. Ze heeft onlangs een interview aan glossy LINDA gegeven, en daar zijn toen ook zeer smaakvolle foto’s van haar gemaakt. Ze had voor de gelegenheid haar vriend Kjeld Nuis meegenomen, die ook een aardig potje kan schaatsen. Joy deelt dit heugelijke nieuws met haar volgers door middel van het delen van een uitdagende foto op Instagram.

Schaatsster en influencer

Nederlandse sporters zijn de nieuwe rocksterren, zo kunnen we Max Verstappen als voorbeeld noemen, die de populariteit van de Formule 1 naar ongekende hoogten heeft gebracht. In het geval van Joy is dit schaatsen, en zoals we al eerder bij Jutta Leerdam konden zien zijn deze topsporters ook uitermate populaire influencers. bij de status ‘bekende Nederlander’ horen ook interviews, en die heeft ze recent gegeven aan glossy LINDA.

Joy Beune heeft een indrukwekkende lijst met prestaties, zo heeft ze meerdere persoonlijke records gebroken, en knalde in 2019 op de Adelskalender omhoog van plek 73 naar plek 10. De schaatsster weet dus hoe ze haar zware trainingen om kan zetten in winst, maar ze is niet alleen succesvol op de ijsbaan, want deze sportvrouw doet het net zoals collega Suzanne Schulting ook erg goed op de socials.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune met open blouse op Instagram

Joy Beune heeft recentelijk alles uit de kast gehaald voor een interview met LINDA, de glossy waar vaker bekende Nederlanders in staan. Een heel team van visagisten en stylisten heeft de schaatsster op en top verzorgd voor een fotoshoot, en daar is ze wat trots op. Ze laat door middel van een Instagram-post aan haar volgers weten dat de glossy, waar zij en Kjeld Nuis in staan, vanaf 14 juni in de winkels ligt.

Op de onderstaande foto zien we Joy eens niet in een dichtgeritst schaatspak, maar in een losjes dichtgeknoopte blouse. De fotograaf heeft de schaatsster op professionele wijze op de gevoelige plaat vastgelegd, en het resultaat mag er zijn. Schaatssters zoals Joy Beune en Jutta Leerdam hebben niet alleen de populariteit van de sport doen ontvlammen, maar ze brengen ook vuur naar het internet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!