Entertainment

John Wick Chapter 4 officieel hoogst beoordeelde film uit de franchise

john wick chapter 4

John Wick Chapter 4 is op Rotten Tomatoes tot nu toe officieel de hoogst beoordeelde film uit de franchise geworden, en dat is opmerkelijk. Normaliter overtreffen sequels zelden de originele film. Toch heeft Keanu Reeves dit met zijn iconische rol voor elkaar weten te krijgen.

John Wick Chapter 4

Hoewel er tot op heden slechts 129 recensies zijn gedaan, heeft de film een indrukwekkende score van 95%. Wij vragen ons af in hoeverre dit gaat veranderen als de film vanaf vandaag officieel te zien is in bioscopen. John Wick heeft bewezen beter te rijpen dan een goede whiskey.

Fans van de franchise durfden zelfs verder te gaan, met benamingen als ‘beste actiefilm aller tijden’. Hoewel de film langer dan drie uur duurt, voelt het aan alsof de tijd voorbij vliegt. Een mooiere ode aan de onlangs overleden acteur Lance Riddick bestaat er niet.

Ode aan Lance Riddick

Regisseur Chad Stahelski kondigde aan dat ze de film aan hem zouden opdragen: “We zijn diep bedroefd door het verlies van onze geliefde vriend en collega Lance Reddick. Hij was de volmaakte professional en een genot om mee samen te werken. Onze liefde en gebeden zijn bij zijn familie en vrienden. We dragen de film op aan zijn liefdevolle nagedachtenis. We zullen hem heel erg missen.”

Afgelopen week kregen we bericht over het plotseling overlijden van de 60-jarige acteur, die je onder andere kan kennen uit Resident Evil. Wij zullen met een heel andere blik gaan kijken naar John Wick Chapter 4, ter ere van hem.

Films & series

Ga jij John Wick Chapter 4 kijken in de bioscoop? Wij horen graag wat je ervan vond. Als je echter op zoek bent naar films en series om te streamen, zit je bij ons goed. Of het nou een Koreaanse horrorfilm is of een Oscar-winnende oorlogsfilm – bij ons heb je altijd genoeg inspiratie op het gebied van films en series.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!