Entertainment

John Wick 5 officieel bevestigd: Lionsgate strikes again

john-wick-5-lionsgate

Guys. Groot nieuws voor de liefhebbers van Keanu Reeves en de John Wick hit-film franchise. De kogel is door de kerk: John Wick 5 is officieel in in maak. Joe Drake, voorzitter van de Motion Picture Group, onthulde tijdens een bijeenkomst van Lionsgate voor het vierde kwartaal van dit jaar dat er een vervolg op John Wick 4 op komst is. Maar dat is lang niet het enige nieuws, lees je mee?

John Wick 5 bevestigd en in de maak

Hij gaf aan dat de eerste spin-off genaamd “Ballerina” volgend jaar zal uitkomen, en dat er nog drie andere projecten in de maak zijn, waaronder dus John Wick 5 en de televisieserie “The Continental”, die waarschijnlijk binnenkort wordt uitgezonden. Hij benadrukte dat de wereld van John Wick gaat uitbreiden, en dat is opmerkelijk te noemen. Onlangs ontweken hoofdrolspeler Keanu reeves en regisseur Chad Stahelski nog vragen over hun betrokkenheid bij toekomstige films.

Nu moest Stahelski wel reageren, aangezien fans smeekten om een vijfde deel van de franchise. Deze smeekbedes werden alleen maar erger nadat het verhaal van John Wick na de vierde film schijnbaar tot een einde was gekomen. ‘John Wick’ startte in 2014 bescheiden. Het enige wat toen opviel was de terugkeer van Keanu Reeves naar een actie franchise. Sindsdien zijn de films exponentieel gegroeid, mede dankzij positieve recensies van zowel critici als het publiek.

lionsgate john wick 5

John Wick films enorm succes voor Lionsgate

Uiteindelijk is er wereldwijd totaal meer dan $1 miljard opgebracht met alle films, en het ziet ernaar uit dat we in de toekomst nog veel meer terug gaan zien van onze favoriete huurmoordenaar.

Lionsgate heeft sinds het enorme succes beloofd om de wereld verder uit te breiden met spin-off projecten, waaronder dus de eerder genoemde televisieserie “The Continental” en de film “Ballerina”, met Ana de Armas in de hoofdrol.

Check de beste films en series

Van populaire films zoals “Mocro Maffia Tatta” en “Joker: Folie à Deux” tot spannende series als “Chimp Empire” en “Squid Game“, er is voor ieder wat wils. Verlies jezelf in het uitgebreide aanbod en geniet van het nieuwste en meest boeiende kijkvoer op je favoriete streaming platforms.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!