Living

Wonen als royalty: John de Bever’s luxe kasteel appartement te koop

john-de-bever-kasteel-appartement-te-koop
Luxe appartement John de Bever op De Haverleij (Foto's: Funda)

Het is geen wonder dat John de Bever en zijn man Kees met veel plezier in dit appartement hebben gewoond. De rust, het groen en de omgeving zorgen ervoor dat elke dag hier voelt als een eeuwige vakantie. De nabijheid van natuur nodigt uit tot ontspannen wandelingen, fietstochten en ontmoetingen op het terras. Het is een plek waar elk seizoen zijn eigen pracht laat zien, en waar je volop kunt genieten van het leven. Door dit appartement te kopen krijg jij wél die lach van John’s gezicht.

Wonen als een koning in zijn kasteel

Waan je in een andere wereld, omringd door weelderig groen en majestueuze kastelen. Het prestigieuze project “Haverleij” in het schilderachtige dorp Engelen verwelkomt jou in een betoverende leefomgeving. Hier, op de golfbaan van Haverleij, ligt Kasteel Holterveste als een architectonisch meesterwerk, ontworpen door niemand minder dan de gerenommeerde architect Michael Graves. En nu heb jij de kans om te ervaren hoe het is om te wonen in dit unieke stukje paradijs.

Stap binnen in de wereld van John de Bever, wat in het teken staat van symmetrie en elegantie. Het zeshoekige Kasteel Holterveste herbergt 38 prachtige woningen en 26 ruime appartementen, perfect gepositioneerd rondom een weids en open binnenhof. Het binnenhof is versierd met sierlijk groen en schitterende cipresbomen, die een mediterraan tintje aan de omgeving geven. Een oase van rust waar auto’s niet te vinden zijn, omdat ze hun plekje hebben in een handige ondergrondse parkeergarage.

balkon John de Bever Uitzicht op prachtige natuur woonkamer huis John de Bever

Luxe appartement van John de Bever

Het voor 575.000 euro aangeboden appartement van John de Bever, met zijn weelderige ruimte en prachtig uitzicht over de golfbaan en het landschap, vormt de belichaming van het moderne kasteelleven. De natuur vormt de ziel van Haverleij, terwijl de kastelen er slechts te gast zijn. Het appartement zelf ademt licht en ruimte, met de woonkamer badend in het daglicht van twee kanten. Hier woon je rustig, omgeven door groen en met alle comfort die je maar kunt wensen.

Stap de fantastische living binnen, met een naadloos overlopende open keuken en een handige thuiswerkplek. Het appartement herbergt twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer heb je toegang tot het fraaie balkon/loggia, gelegen op het zuidwesten, zodat je optimaal kunt genieten van de zon. Verder is er een prachtige badkamer met een inloopdouche, bergruimte voor een wasmachine en droger, een eigen parkeerplaats en een ruime berging in de parkeergarage.

Badkamer John de Bever

Badkamer John de Bever Keuken John de Bever Woonkamer John de Bever

Alles lekker dichtbij

Het unieke van de Haverleij ligt niet alleen in zijn architectonische schoonheid, maar ook in de centrale ligging. Een supermarkt ligt op loopafstand, terwijl het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch slechts enkele minuten verwijderd is met de fiets of de auto. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook terecht in het gezellige dorpskern van Vlijmen of het overdekte winkelcentrum ‘De Helftheuvel’, beide op slechts 4 kilometer afstand.

Natuurliefhebbers zullen de nabijheid van het Engelermeer en het omliggende natuurgebied waarderen, ideaal voor ontspanning en recreatie. Bovendien is er een goede busverbinding naar ‘s-Hertogenbosch centraal station en zijn er tal van sportverenigingen in Engelen, waaronder een golfclub, bridgeclub, tennis- en padel club, zaalsporten, crossfit en voetbalvereniging. Neem nu een kijkje in het huis van John de Bever en wellicht is hij binnenkort van jou.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!