Girls

Joëlle Witschge is de bloedmooie dochter van oud-profvoetballer Richard Witschge

Joëlle Witschge

Oud-profvoetballer Richard Witschge heeft in zijn voetbalcarrière voor topclubs zoals FC Barcelona en Ajax gespeeld, maar zijn grootste prestaties heeft hij niet op het veld geleverd. De oud-middenvelder is namelijk vader van drie dochters, waarvan Joëlle de eerstgeborene is. Ze is inmiddels 30 jaar. Laten we even kennis maken met de bloedmooie dochter van een voetbalheld.

Richard Witschge is jeugdtrainer van Ajax

Richard Witschge was in zijn hoogtijdagen misschien niet de best betaalde voetballer ter wereld, maar hij heeft er desondanks een imposante carrière opzitten. Er wordt bij Ajax en FC Barcelona met veel respect over hem gesproken, hij wist bij de clubs met zijn prestaties verschillende prijzen binnen te slepen. Hij wist echter het beste te scoren bij zijn vrouw Lia, waar hij drie dochters mee heeft.

Joëlle Witschge (die inmiddels is getrouwd en tegenwoordig eigenlijk Bulthuis-Witschge heet) heeft een aardige modellencarrière opgebouwd. De blondine werd in 1991 geboren in Barcelona, en heeft het grootste gedeelte van haar jeugd in het buitenland gewoond. In 2010 is ze met modellenwerk begonnen, waarna ze meedeed aan het programma Elite Model Look, waar ze het tot de finale wist te schoppen.

Joëlle Witschge is ook een topmodel op Instagram

Joëlle heeft maar liefst 30K volgers op Instagram. De meeste mensen kennen haar misschien ook nog van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2017. Ze deed samen met haar vader mee aan de survivalshow. De dochter van de voetbalheld ontdekt graag nieuwe restaurantjes en heeft een voorliefde voor dieren en mode, maar haar echte passie zijn haar twee kinderen.

Joëlle heeft de looks van een topmodel, dus kan ze zich makkelijk meten met Natalie Lee. Het is echter nooit haar ambitie geweest om in de schijnwerpers te staan, met haar modellenwerk wilde ze bewijzen dat je alles in het leven kan bereiken. Wij hebben in ieder geval een aantal mooie kiekjes van deze dame verzameld, want ze is wat ons betreft het ideale plaatje voor de gevoelige plaat.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!