Entertainment

Jennifer Lawrence volledig uit de kleren in vechtscène ‘No Hard Feelings’

jennifer-lawrence-no-hard-feeling
Jennifer Lawrence in nieuwe hitfilm

Actrice Jennifer Lawrence is sinds kort in de nieuwe romantische komedie ‘No Hard Feelings’ te zien, waarin ze een hoofdrol vertolkt. Jennifer werd bij het grote publiek bekend door de The Hunger Games-franchise, maar weet zich met deze romcom onsterfelijk te maken door zichzelf letterlijk bloot te geven. De film bracht op de openingsdag al 6 miljoen euro op, want wie wil deze mooie actrice niet in haar evakostuum zien? 

No Hard Feelings

Het verhaal draait om Maddie Barker (Jennifer Lawrence), een knappe Uber-chauffeuse die een chronisch tekort aan geld heeft en bijna haar huis kwijtraakt. Als ze op zoek gaat naar manieren om wat extra bij te verdienen, stuit ze op een advertentie op Craigslist, waarin een rijk echtpaar een vriendin zoekt voor hun 19-jarige zoon Percy Becker (Andrew Barth Feldman). Deze onzekere en onpopulaire jongen wordt vervolgens voorgesteld aan de losbandige en goedgebekte Maddie.

Het is haar taak om ‘een man’ van Percy te maken voordat hij naar de universiteit vertrekt. Tegen alle verwachtingen in is Percy een grotere uitdaging dan dat ze had verwacht, de ogenschijnlijke verlegen en introverte jongen is niet zo makkelijk te vormen, dus moet Maddie alles uit de kast halen om haar taak te volbrengen, wat tot hilarische situaties leidt.

Jennifer Lawrence volledig uit de kleren voor strand-scène

Jennifer Lawrence ging helemaal uit de kleren voor een scène in de film. Dit deed ze eerder in de film Red Sparrow (2018), maar ze had naar eigen zeggen meer plezier in de naaktscène van No Hard Feelings. De actrice heeft in een interview laten weten dat ze totaal geen moeite had met het uittrekken van haar kleding voor de camera. Ze benoemt hierbij de ontspannen sfeer en de humor op de set.

In de bewuste scène, die zich op het strand afspeelt, gaan Maddie en Percy naaktzwemmen. Op het moment dat ze in het water liggen worden hun kleren gestolen, waarna Maddie er naakt en woedend achteraan rent om op de vuist te gaan met de dief. Deze nu al legendarische scène is de parel van de film, waarin Lawrence schijnt als nooit tevoren. De film draait op dit moment in de bioscopen. Om de sfeer er vast in te brengen hebben we de trailer van No Hard Feelings alvast klaargezet.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!