Huizen

Jake Paul koopt gigantische villa en geeft kijkers een rondleiding

jake-paul-villa-rondleiding

Jake Paul is een Amerikaanse YouTuber, internet persoonlijkheid, acteur en zelfbenoemd professioneel bokser. Hij verwierf aanvankelijk bekendheid op het inmiddels niet meer bestaande videoplatform Vine, waar hij gigantisch veel volgers had. Later stapte hij over naar YouTube, waar zijn publiek exponentieel bleef groeien. Inmiddels bezit hij miljoenen volgers op verschillende sociale media.

Bokser Jake Paul

Jake Paul staat ook bekend om zijn betrokkenheid bij zelf georganiseerde bokswedstrijden. Hij begon zijn “bokscarrière” in 2018 en heeft verschillende tegenstanders, waaronder mede-YouTubers en professionele atleten, onder ogen gezien. Zijn gevechten hebben aanzienlijke aandacht en controverse binnen de boks gemeenschap opgeleverd. Dit komt voornamelijk door de tegenstanders die hij uitkiest.

Ook zullen veel mensen Jake kennen door zijn relatie met schaatster Jutta Leerdam. Niet lang geleden maakte het koppel hun relatie officieel, wat hen allebei op veel kritiek kwam te staan. Dit komt voornamelijk door Jake Paul zijn reputatie als ‘womanizer’, waarbij veel mensen hem zagen als een slechte invloed voor de in ‘s-Gravenzande geboren Jutta. Hoe dan ook ziet het ernaar uit alsof ze gelukkig zijn met elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Nieuwe miljoenenvilla voor Jake Paul

Met miljoenen volgers en gigantische financiële contracten zit Jake Paul er warmpjes bij. Zo warm dat hij onlangs besloot een nieuw huis te kopen. Hij maakte het nieuws bekend op Instagram met de caption: “I bought a new house 🙂 House tour live on YouTube now and I’m back to posting new videos every Wednesday.” Wij kunnen ons alleen maar afvragen of Jutta Leerdam binnenkort naar Puerto Rico verhuist. Laten we hopen van niet.

Het huis is dus gelegen op Puerto Rico, en heeft in totaal zestien miljoen dollar gekost. Niet gek voor een huisje in het buitenland. In de onderstaande video geeft Jake Paul, samen met zijn oudere broer Logan Paul, een volledige tour van zijn nieuwe aanwinst. Wij kunnen eigenlijk maar één ding zeggen: je gaat je ogen niet geloven na het zien van de onderstaande video. Zou jij kunnen wonen in dit ‘bescheiden’ stulpje?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!