Girls

Jade Anna laat zien dat ze volwassen is geworden: “Kleine Jade zou trots zijn”

Jade Anna laat zien dat ze volwassen is geworden Kleine Jade zou trots zijn

Wie regelmatig op social media zit kan niet om haar heen: Jade Anna. De influencer is pas 19 jaar jong, maar heeft nu al een imposante carrière op de socials weten te bewerkstelligen. Jade weet hoe ze een riant inkomen met Instagram kan verdienen en daar is ze best trots op. Ze deelde onlangs een bericht op het platform waarop ze laat weten dat ze blij is met datgene wat ze allemaal heeft bereikt.

Influencer en Instagram model

Jade Anna van Vliet werd op 15 juli 2004 in Heemskerk geboren. Haar passie voor fashion zorgde ervoor dat ze zich actief met social media ging bezighouden. Ze deelde eerst foto’s op Instagram en Facebook, maar ze werd pas echt succesvol toen ze filmpjes op YouTube ging plaatsen. Jade begon met het posten van lifestyle-video’s en make-up tutorials, waarna ze flink wat abonnees kreeg.

De influencer heeft een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Ze heeft neusje voor marketing, dat ze waarschijnlijk van haar moeder heeft geleerd, want zij werkt al jaren voor een communicatiebureau. Feit is dat Jade binnen een zeer korte periode uitermate populair op social media is geworden. Dit kreeg een extra boost toen ze een relatie met Gio Latooy kreeg. Hij is een van de bekendste YouTubers van Nederland en heeft bijna anderhalf miljoen abonnees.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna deelt haar trots op Instagram

Door haar relatie met Gio Latooy kreeg Jade Anna nog meer volgers. Op het moment van schrijven heeft ze op Instagram een fanbase 973K mensen, en dat aantal loopt dagelijks op. Jade verdient flink wat geld met haar bezigheden op de socials. Ze vraagt een flink bedrag voor een samenwerking en kan hierdoor in de duurste auto’s rijden. Ze kocht daarnaast enige tijd geleden een kast van een huis voor haarzelf.

Ze heeft haar schaapjes dus op zeer jonge leeftijd al op het droge, en daar is ze best trots op. Ze deelt haar trots met haar volgers op Instagram door middel van de onderstaande post. Op de foto zien we de succesvolle influencer poseren op een boot. In de caption staat ‘Little Jade would be so proud’ te lezen. Duizenden mensen zijn het hiermee eens, waaronder Kelly Mexy, die zelf ook hard aan haar carrière op social media werkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!