Living

Jade Anna koopt een huis om liefdesverdriet met Gio te verzachten

jade anna koopt huis

Kort nadat Gio Latooy een Porsche heeft gekocht om zijn liefdesverdriet met Jade Anna te verzachten, kon Jade zelf natuurlijk niet achterblijven. De Nederlandse influencer heeft zichzelf namelijk voor kerst namelijk getrakteerd op een eigen huis! Maar waar gaat Jade Anna wonen en hoe ziet haar nieuwe huis eruit?

Het nieuwe huis van Jade Anna

Na de break-up met YouTuber Gio Latooy kon Jade Anna natuurlijk niet langer samenwonen met hem in zijn penthouse in Rotterdam. Ondanks dat ze pas achttien is, is Jade erg gewend aan op zichzelf wonen, waardoor ze graag haar eigen optrekje wilde. In een YouTube video vertelt Jade Anna aan haar volgers dat ze aan het overwegen was om in Amsterdam te wonen omdat ze dit een erg fijne stad vindt. Door de hoge huizenprijzen was het volgens haar alleen mogelijk om een klein appartement te kopen, terwijl ze erg graag veel ruimte wilde.

Ondanks dat de Nederlandse influencer samen met Gio een leventje in Krimpen aan de Lek en Rotterdam had opgebouwd, zag ze het ook niet zitten om in de buurt van Rotterdam te blijven wonen. Omdat Jade Anna graag dichter bij haar vrienden en familie wilde zijn, besloot ze daarom een huis te kopen in hetzelfde dorp waar haar ouders wonen, namelijk Heemskerk.

het huis van jade anna

Een huis kopen in drie weken

Ondanks dat het pas drie weken uit is met Gio Latooy, heeft Jade in een mum van tijd een huis op de kop weten te tikken. Toen ze met een vriendin genaamd Romé uit eten ging, kwam het ter sprake dat het huis van Romé in de verkoop ging. Jade was al enkele keren bij haar thuis geweest en wist dus gelijk dat ze dit huis wel wilde overnemen.

Aangezien Romé een nieuw huis heeft gekocht die momenteel nog gebouwd wordt, is het huis pas in juli 2023 beschikbaar. Jade Anna heeft dus genoeg tijd om de spullen uit te zoeken die ze allemaal in haar nieuwe optrekje wilt hebben. Maar tot die tijd blijft ze dus gezellig bij haar moeder in Heemskerk wonen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!