Girls

Jade Anna geniet van de zon en deelt spetterende bikini-foto

Jade Anna

Als er iemand is die de toppen van social media heeft bereikt dan is het influencer Jade Anna wel. Ze is pas 19 jaar jong, maar heeft door haar populariteit op YouTube en Instagram de status van een online superster gekregen. Ze laat haar vele volgers graag meekijken in haar succesvolle leventje, zo plaatste ze onlangs een reeks foto’s waarmee ze haar dankbaarheid voor al dat succes toont.

Rijzende ster op social media

De volgers van Jade Anna leerde haar kennen via de populaire YouTuber Gio Latooy, met wie ze een relatie had. Deze relatie is enige tijd geleden verbroken geweest, maar het lijkt erop dat de twee toch weer samen zijn. Jade heeft een passie voor mode, en werkt graag samen met verschillende modehuizen. Ze heeft inmiddels een flink fortuin met haar werkzaamheden weten te verdienen.

Jade Anna heet voluit Jade Anna van Vliet, en werd in 2004 geboren in Heemskerk. Ze heeft een oudere broer en zus, waarmee ze goed contact heeft. Als Jade niet bezig is met social media, dan gaat ze graag naar een Italiaans restaurant, of speelt ze gitaar. Haar favoriete sport is tennis, de sport waar Roger Federer zijn beroep van heeft gemaakt. Daarnaast is reizen een bezigheid waar ze geen genoeg van kan krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna toont dankbaarheid op Instagram

De populaire influencer reist de hele wereld over om plezier en werk te combineren. Op haar vakantiebestemming schiet ze de plaatjes waarmee ze op Instagram veel verbazing weet te wekken, haar 966K volgers kunnen het in ieder geval waarderen. Onder deze volgers is Yolanthe Cabau te vinden, zij heeft een reactie geplaatst onder de onderstaande reeks foto’s.

Op deze foto’s zien we Jade genieten van alles dat haar leven op dit moment te bieden heeft. Op een van de foto’s is Gio Latooy te zien, ze gaat wel vaker met hem op vakantie. Op andere kiekjes ligt ze onder de zon, of geniet ze van een lunch. Jade Anna is ondanks haar jonge leeftijd al geslaagd, en er staat haar zonder twijfel een gouden toekomst te wachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!