Entertainment

It Lives Inside nu al gezien als een van engste films van 2023

it-lives-inside-horrorfilm

It Lives Inside is een nieuwe horrorfilm, geregisseerd en geschreven door Bishal Dutta. Het is gebaseerd op een verhaal dat Dutta samen met Ashish Mehta heeft bedacht, en is gebaseerd op de ervaringen die kinderen hebben. De basis van de film komt van de opvoeding van de filmmaker zelf. De film gebruikt een demonische entiteit als het belangrijkste onderwerp.

It Lives Inside

It Lives Inside gaat over een jong meisje genaamd Samidha, beter bekend als Sam. Ze is zoals de meeste typische tieners; ze wil gewoon ergens bij horen. Maar zoals de meesten wel weten, kan groepsdruk lastig zijn. Het is moeilijk om erbij te horen, zelfs wanneer het grootste verschil de buurt is waar je in opgroeit. Maar Sam heeft te maken met meer, wat ze beschouwt als een belemmering.

In Sams gedachten is er maar één manier waarop ze kan opgaan in de vooroordelen van haar leeftijdsgenoten. Dus duwt ze haar Indiase cultuur opzij en alles wat daarbij hoort, inclusief haar familie en voormalig jeugdvriendin Tamira. Ze wil zich koste wat kost aanpassen aan de mensen om haar heen. Maar je kunt niet wegrennen van je verleden. Uiteindelijk zal het verleden ons altijd inhalen, op de een of andere manier.

Het bovennatuurlijke kwaad

Sam’s onzekerheden nemen toe wanneer de radeloze Tamira, die al een tijdje rondloopt met een vreemde pot, haar in de kleedkamer in het nauw drijft en smeekt om hulp tegen een zogenaamd kwaad. In een moment van ongeloof en woede breekt Sam per ongeluk de pot, waardoor de oude Hindoeïstische demon wordt vrijgelaten, die Tamira ontvoert en een sinistere, bovennatuurlijke kwelling van Sam begint.

Er zijn momenteel talloze nieuwe horrorfilms beschikbaar op verschillende streamingdiensten. Van bloedstollende psychologische thrillers als Mocro Maffia tot aan angstaanjagende bovennatuurlijke verhalen zoals The Witcher, er is voor ieder wat wils. Duik in de duistere wereld van deze films en laat je meeslepen door onvoorspelbare plotwendingen en huiveringwekkende spanning, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

it lives inside horrorfilm

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!