Tech

Nieuwe iPhone 14 met ingebouwde Rolex Daytona is toppunt van luxe

rolex daytona

IPhone gebruikers met een voorliefde voor exclusieve horloges kunnen hun verwende hart ophalen, want het Russische Caviar heeft weer een collectie op de markt gebracht waar we enthousiast van worden. Ze hebben een voorliefde voor goud, wat ze graag verwerken in bestaande producten. Dit keer hebben ze de nieuwe Apple iPhone Pro gecombineerd met een Rolex Daytona.

Caviar

Het Russische Caviar bracht eerder gouden Apple AirPods van €60.000 en gouden AirPods Max van € 180.000 uit. De exclusieve customizers wisten zelfs een Playstation 5 met 20 kg aan 18-karaat goud en krokodillenleer te bewerkstelligen. Het is echter de recente ‘Grand Complications’- collectie die liefhebbers natte dromen bezorgd. Dit project is gecentreerd rondom de nieuwe Apple 14 Pro.

Dit exclusieve en exorbitante project zal iedere horlogeliefhebber aanspreken. Deze Daytona-designtelefoon komt in twee versies, waarvan de goedkoopste alleen al ruim 10.000 dollar kost, maar daarover later meer. Laten we het eerst hebben over het complexe design en de gedachte achter dit project, want we kunnen alleen maar respect hebben voor de ontwerpers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caviar Royal Gift (@caviar.global)

Een exclusief en exorbitant project

Het design van de telefoon is afgeleid van de raceauto’s uit de jaren ‘30 en hebben decoratieve snelheidsmeters en schakelaars. Deze zijn uiteraard van goud. Als je het geheel bekijkt dan lijkt het op een dashboard van een supercar, maar dat was niet de grootste uitdaging waar de designers mee te maken kregen. De grootste uitdaging was het inbouwen van de Rolex Daytona in de behuizing van de telefoon.

De woordvoerder van Caviar benadrukt dat het ‘een buitengewoon uitdagend project was om te realiseren’. “Elke smartphone in deze lijn is letterlijk gecompliceerd met een mechanische chronograaf” aldus Caviar. Een ingebouwde Rolex Daytona in de behuizing van een iPhone was nog nooit eerder uitgevoerd, en was volgens de designers uiterst complex om te realiseren. Maar het is ze gelukt, en het resultaat mag er wezen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caviar Royal Gift (@caviar.global)

IPhone 14 Pro Max Grand Complications Daytona 1TB

Caviar heeft twee versies van de smartphone uitgebracht. Ze zijn te verkrijgen in de opties Daytona en Skeleton Booster. Het verschil tussen de twee is vooral de kleur. De Skeleton Booster heeft een titanium-gloed en heeft zwarte versterkte roosters. Het Daytona ontwerp is vrijwel identiek, maar dit design is roségoud van kleur in plaats van het koele titanium-blauw. Er is echter nog één groot verschil tussen de twee dat effect heeft op de prijskaartjes.

De IPhone 14 Pro Max Grand Complications Daytona 1TB is namelijk de versie dat met de ingebouwde Rolex Daytona wordt gepresenteerd. Zoals we hierboven eerder beschreven is de goedkoopste versie $10.320. Dit prijskaartje hangt aan de Skeleton Booster (128GB). Als je de Daytona versie in je zak wilt hebben dan mag je $134.250 neertellen. Je hebt dan wel een zeer uniek en exclusieve smartphone in de pocket. Een prima investering voor de iPhone gebruiker en de Rolex liefhebber.

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!