Rides

In beslag genomen zilveren Ferrari F430 te koop in overheidsveiling

in-beslag-genomen-ferrari-f430-veiling

Ben je op zoek naar een unieke kans om achter het stuur van een echte Ferrari te kruipen? Grijp dan nu je kans, want de overheid biedt een adembenemende tweedehands Ferrari F430 te koop aan. Deze opvallende sportwagen is beschikbaar voor biedingen, waardoor jij de mogelijkheid hebt om eigenaar te worden van deze indrukwekkende bolide. Ontdek hieronder meer over deze spannende autoveiling.

De iconische Ferrari F430

Als instapmodel van het prestigieuze Ferrari merk is de de Ferrari F430 is een waar icoon. Het exemplaar dat momenteel beschikbaar is bij de overheid betreft een F1-variant met een automatische versnellingsbak, wat zorgt voor een moeiteloze rijervaring. Deze krachtige machine zal ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren telkens wanneer je de motor start.

Deze specifieke Ferrari F430 is in beslag genomen vanwege fraude door de vorige eigenaar. Met een kilometerstand van iets meer dan 118.000 en het bouwjaar 2006, heeft deze prachtige bolide al heel wat avonturen beleefd. Ondanks zijn turbulente verleden ziet de auto er nog altijd indrukwekkend uit. Het risico van het kopen van een auto bij Domeinen Roerende Zaken blijft echter aanwezig, aangezien er altijd onzekerheden zijn bij het aanschaffen van voertuigen via overheidsveilingen.

Achterkant goedkope Ferrari F430

Hoe kun je meedoen aan de veiling?

Ondanks de risico’s biedt deze veiling een kans om een droomauto te bemachtigen tegen een goedkope prijs. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van deze Ferrari F430, kun je de overheidswebsite bezoeken en een bod uitbrengen. Het hoogste bod op de veiling wint uiteindelijk de auto.

Het is wel belangrijk om te weten dat er bovenop het biedingsbedrag nog 15% opgeld komt, dus houd hier rekening mee bij het bepalen van je maximale bod! Maar ondanks dit extra bedrag, zal je hoogstwaarschijnlijk alsnog een stuk minder betalen dan wanneer je zo’n auto bij een officiële dealer zou kopen. Zo’n kans om een Ferrari te bezitten komt niet vaak voorbij. Dus je moet snel je kans grijpen om de koning van de weg te worden!

interieur Ferrari F430

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!