Tech

Goedkope waterbestendige speaker van IKEA is dé zomerhit

ikea-goedkope-speaker

Ben je op zoek naar een praktische draagbare speaker die ook nog eens waterdicht is? IKEA zorgt dat je helemaal klaar bent voor de zomer met de nieuwste speaker. De meubelgigant breidt namelijk het VAPPEBY-assortiment uit met een gloednieuwe waterbestendige speaker. Of je hem nu meeneemt naar het strand of naar het zwembad, deze speaker van IKEA is de perfecte aanvulling voor de zomer!

Kenmerken van de IKEA speaker

De VAPPEBY draagbare bluetooth speaker biedt niet alleen geweldige geluidskwaliteit, maar ook 80 uur totale afspeeltijd bij 50% volume. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zomerse feestje verpest wordt omdat de speaker leeg is, dat gaat hier niet zo snel gebeuren!

Het ontwerp van de speaker is ook zeer gebruiksvriendelijk. De speaker is lichtgewicht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is, waar je ook naartoe gaat. Het heeft ook een handige draagriem waarmee je de speaker gemakkelijk kunt vasthouden terwijl je hem vervoert. Daarnaast is de speaker verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, geel en rood.

IKEA VAPPEBY goedkope speaker scaled

Waterbestendigheid voor de zomer

Maar wat deze speaker echt perfect maakt voor de zomer is zijn waterbestendigheid. Het apparaat is getest volgens IP67, wat betekent dat het stof- en waterbestendig is. Dit maakt de speaker ideaal voor gebruik op het strand, bij het zwembad of tijdens een zomerse boottocht. Je hoeft je met deze speaker van IKEA dus geen zorgen meer te maken over een onverwachte regenbui of een onhandige val in het water.

Alhoewel de prijs nog niet bekend is, wordt er verwacht dat deze speaker voor een prijsje van 15 euro op te halen is bij IKEA. Wil je tijdens de zomer genieten van de hardste muziek voor een bizar goedkoop prijsje? Dan hoort deze speaker zeker op je lijstje met zomerse essentials. Deze speaker zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2023, perfect op tijd dus om hem aan te schaffen voordat het warme weer begint!

praktische bluetooth speaker Ikea

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!