Entertainment

Idris Elba in bloedstollend gevecht met leeuw in Beast op Amazon Prime

beast idris elba amazon prime

Heb je de film waarin Idris Elba vecht met een leeuw nog niet gezien? Daarvoor zijn wij er, om jou op de hoogte te houden over dit soort cinematografische meesterwerken. Hoewel het verhaal er misschien niet heel erg toe doet in dit actiespektakel, is het zeker een film om te gaan checken.

Idris Elba in Beast

Als we het hebben over Idris Elba die het hoogstpersoonlijk opneemt tegen een leeuw, dan hebben we het natuurlijk over een familieman die zijn dochters moet beschermen tegen een moordlustige kat terwijl ze op vakantie zijn in het prachtige Zuid-Afrika.

Het verhaal van Beast draait om overleven. Je volgt als kijker een gezin van drie, een vader en zijn twee dochters, die op weg zijn naar een wildreservaat in Zuid-Afrika. Een reis bedoeld om sentimentele waarde te relaties te herstellen wordt al snel een nachtmerrie wanneer het gezin het doelwit wordt van een roofdier.

Universal Pictures

Universal Pictures zorgt er met de film voor dat kijkers nagelbijtend op het puntje van hun stoel blijven zitten van schrik. De film, gemaakt als een survival thrillerfilm, werd met veel enthousiasme ontvangen door fans. Veel fans van de Britse acteur waren dolenthousiast over de kans om hem te zien in gevecht met een roofdier.

De film werd officieel uitgebracht op 19 augustus 2022, maar is sinds kort exclusief te bekijken op Amazon Prime. Daar moet je echter wel iets voor doen. De film is te huren voor het schappelijke bedrag van €4,99. Maak je dus maar vast op voor een avondje griezelen op de savanne van Zuid-Afrika.

beast idris elba amazon prime

Idris Elba

De Britse Idris Elba wordt gezien als één van de meest getalenteerde acteurs van het moment. Hoewel er een tijdje werd gespeculeerd over een eventuele rol als de nieuwe James Bond, lijkt dit idee van de baan te zijn. Gelukkig voor ons zijn er genoeg films met hem te zien op de verschillende streaming diensten, denk aan The Harder They Fall.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!