Entertainment

Guy vliegt naar Ibiza om te feesten en is volgende dag weer op tijd op werk

ibiza-uitgaan-werk-volgende-dag
Foto: Instagram @beninternet

Een jongeman heeft de grenzen van een spontane reis herdefinieert door even op en neer naar Ibiza te gaan voor een avondje stappen. Wat een tijd waarin we leven. Er was een tijd, mogelijk nog binnen het geheugen van velen, dat een reis van Schiphol naar Ibiza dagen in beslag zou nemen. Nu heeft één man uit Engeland bewezen dat het mogelijk is om even naar het mediterrane eiland te gaan voor een avondje uit. En hij was zelfs op tijd terug voor zijn werk de volgende dag in Londen.

De avond van je leven op Ibiza

Ben Matthew Saunders, 22 jaar oud, was teleurgesteld dat werkverplichtingen ervoor zorgden dat hij niet mee kon gaan met zijn vrienden naar Ibiza. Maar de jongeman uit Hampshire was niet ontmoedigd en besloot in plaats daarvan spontaan £400, omgerekend zo’n 465 euro, uit te geven om zich bij zijn vrienden aan te sluiten voor één legendarische avond in de kroeg.

Hij vertelde aan MailOnline: “Ik weet dat veel mensen werk als excuus gebruiken om niet uit te gaan of dingen te vieren, maar dat wilde ik niet doen. Ik voelde me slecht dat ik niet kon gaan. “Ik moest de dag van mijn vlucht werken, evenals de dag erna, maar ik wilde zien of ik voor één nacht daarheen kon gaan. “Het doen gaf me een adrenalinekick. Mijn vrienden waren erg blij dat ik de tijd nam om te gaan.”

Voor één nacht naar Ibiza

Op maandag (10 juli) eindigde Ben een vergadering op zijn werk om 14.00 uur in het National Theatre in Londen, waarna hij om 17.00 uur zijn vlucht vanaf Stansted Airport nam. Hij landde op het Witte Eiland om 20.40 uur, precies op tijd om zich klaar te maken om uit te gaan. Ben liet zijn tas achter in het hotel van zijn vrienden in San Antonio en ging direct op pad om plezier te hebben. De volgende dag nam hij om 7.00 uur de bus terug naar Ibiza Airport en was hij om 11.50 uur weer terug in Londen Gatwick.

De vluchten kostten Ben in totaal £290, bijna €240,-. Na een treinrit naar Brighton kwam hij op tijd aan voor zijn eerste vergadering om 13.00 uur. Hij zei: “Toen ik mijn vrienden vertelde dat ik zou komen, geloofden ze me niet en wisten ze niet hoe ik het zelfs zou kunnen doen. “Het was ook een bevrijdende ervaring voor mij – het was een geweldige avond uit.” Ben heeft geen spijt van zijn avontuur, hoewel hij toegeeft dat het ‘best duur was voor een avondje uit’.

Ben Matthew Saunders vloog voor één avond uit naar Ibiza
Ben Matthew Saunders op zijn legendarische avond in Ibiza (Foto: North News and Pics)

Hij zei: “Als ik het van tevoren had gepland, had ik goedkopere vluchten kunnen krijgen, maar het was impulsief. Ik heb veel flexibiliteit in mijn leven en kan ervoor kiezen om dit soort dingen te doen. “Ik zou iedereen aanmoedigen om een avondje uit te gaan in Ibiza als ze de kans hebben. Ik hoop dat ik heb bewezen dat dit mogelijk is”, aldus de impulsieve Engelsman.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!